31500 yıkılırken ekranlar kitlenecek dikkat
31500 yıkılırken ekranlar kitlenecek dikkat
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Hay bin yaşa, hakkaten ne zamandır güzel güzel sabah haberi seyredemedik, ne biçim dünya düzeni kurmuşlar diye sövüyorum müsebbiblerine
Doğrudur, sanki ytl değer kazanınca çok iyi bişeyde, dolar /ytl yükselince kötü, tebrik ederim seni.
Bunu bildiğim iyi oldu, catedral dediyse 3 ytl olması ihtimali kuvvetlidir en azından, olur olmaz o ayrı mesele tabii, fakat vobtrader in dediği gibi rakamlar çatır çatır konuşmaya başlamış işte, saygılar.
ya ben anlatamıyorum yada arkadaşlar çarpıtıyor doların daha yolu olduğunu bende düşünüyorum ama arkadaşlar bu durumdan çok memnun, ben kamuda görevliyim benim maaş garanti kriz bana vız gelir tırs gider ama özel sektörde bu krizin çok işşiz aşssız kalacak kişiler var çocukları var,
bu olay 3-5 zengini köşe etmek için kurulan hedge fonların buğday ve gıda piyasasını sanal ortamlarda patlatarak köşe olurken afrikadaki buğday bulamadığı için ölen garipleri unutması gibi...
dolar niye hız kesti ki acaba?
Bu matrikste ciddi bir sakatlık var, 31400 den 2000 lot ozel emır gecılmıs, halen gunun en dusugu 31525 dıyor, bunu da almamıs, az lot degıl, az lotları almıyoruz dıyorlardı ama bunu nıye almamıslar...Kademe analızınde net gozukuyor.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Senaryo : 7 Fiyat : Aşağı APS : Artıyor Etki : Olumsuz Piyasa :
Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Ayrıca neden herkes dolara bakıyor? Ya da neden dolarla geliri olmayanlar gidip bankalardan dolar kredisi aldı ve şimdi ağlıyor? Bunu da anlamıyorum. Geçen gün dediğim gibi Almanyada sokaktan geçenlere sorsak %90 ı EUro dolar kurunu bilmezler. Benim dolarla borcum yok, kiram dolarla değil, gelirim değil, o halde??
vob direniyor 31300 civarı menzil gibi görünüyor ama tutuyorlar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri