Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
facia son sürat devam edecek sabaha dolar 1,70. biraz daha long gemisine bindirilsin millet gemiye torpido yollanır.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
the time of facia
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
dsi deki ağanın parası bitti boğazına kadar şortta amcam kar geldikçe basıor şorta
Vob trader, dolar 3 ytl olurmu?, yarın 1,70 olacağını bilen, zirveyi
de biliyordur diye soruyorum, yanlış anlama sakın, saygılar.
şu dolar 5 lira olsada kurtulsak yeni zenginlerimiz ve yeni batık şirketlerimiz işssizlerimiz, nurtopu gibi reel krizi elimize alsak en azından bekleye bekleye sürünmeyiz sabit kurun güzelliği sabah kalkıyorsun kuş gibi hafif
ana haber bültenleri zevkten dört köşe bas bas haberler ne güzel:
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
dün 30000 görülür dedim biraz abarttıkama 31 civarı bekliorum
![]()
Herkese merhaba, dünkü kısalarla devam diyorum...
Forumda yine ortam gergin, sn catedralin söylediklerine katılıyorum. Son 4-5 yıldır ülkede düşük kurdan nemalanan bir kesim vardı ve onların yüzünden kur eridikçe eridi. Hani derler ya bir yayı ne kadar uzun süre bastırırsan o kadar yükseğe fırlar diye,şuandaki durum da ona benziyor. Ama bunda sevinilecek bişey yok, insanların ve benim de kızdığım nokta bu...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri