gnome Nickli Üyeden Alıntı
Bahsettiğiniz yükseliş yine olabilir ama sanki bana ikili dip yapabilir
hatta ilk dibin biraz altına inip sonra çıkabilir gibi de durmakta.
Devamlı takip ettiğiniz için soruyorum , sayımlarınız arasında ilk dibin
altına gitme ihtimali olan bir sayım var mıdır ; acaba ?
Gnome formasyonlar oluşur göstermek bizim görevimiz ben 1675 görür demiyorum böyle bir formasyon var diyorum, teyidi 1425-1450'nin geçilmesidir.
Esasen teyid alması demek aşağıda 4 bitti anlamı dahi taşıyabilir, ben 4 ü rahat rahat oraya koyamadım sebebi az sonra günlük ewini tekrar verecem burada tek bir problem var ve belki de sayımım sonradan değişecek bu oboya uyup sonra geri gelirse başka sayım veririrm.
Problemim şurada, metallerde 5 inci dalga en bütük dalga olmalı ewde vereceğim v ise iii den daha kısa bu da bende ya aşağıda 4 bitmedi ya da ilerde sayım değişecek ikilemi doğuruyor, 4 bitmedi ise bir v ye kabulüm ben ama bu obo çalışırsa olası bir 1675 üzerine gidişimizde benim orijinal sayımımdaki 4 ün iii üncü dalgası v den fazla puan olacağı için bu obo eğerki çalışırsa benim sayımım ve alternatif sayımımda şaşma olacak, burada tobo çalışmazsa sorun yok v düşeriz ama olur da tobo çalışıp 1675-1700 üzeri görülürse o zaman işte rahat rahat aşağıda 4 bitti diyemiycem çünkü iii, v den fazla puan olmuş olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yer imleri