kyaka Nickli Üyeden Alıntı
sayın jelibon,
bu e nin ve büyük c nin yaklaşık tamamlanma zamanı,biz de bayram sonrasına mı denk geliyor.
Buradan başlayacak düşüşün değeri ve zamanı olarak öngörünüzü alabilirmiyim...svg.
şÖYLE SÖYLELEYİM ÖNCE BUNU 2012 NİN SONU 2013 BAŞI DİYORDUM, AMA SONRA BUNU 2013 SON 3 AYI VE 2014 BAŞI OLARAK GÖRDÜĞÜMÜ YAZDIM BU TAHMİNLERİMİ YAZALI AYLAR OLDU HARKETE HIZLI GİTSE DAHA ERKEN BİTECEKTİ AMA ANLATTIĞIM alayı abcde LERDEN DOLAYI HAREKET ZAMANI TAA BU TARİHLERE GETİRDİ BEN BUNU ANLAYALI VE YAZALI AYLAR OLDU VE SONRADAN HEP 2013 SONU 2014 BAŞINI İŞARET ETTİM. c yukarı 12345 yapacaksa daha da uzatır, ama abcd si bitmiş ve sadece e si kalmışsa sert bir son ralli 2013 sonları 2014 başlarında bu iş biter, değer tahmini kanaldır sadece. o kanalı aylık sayımda bulabilirsiniz, gece size kanala değmiş endeksi gösterecem ilk defa, benim gibi baksa arkadaşlar kendileri görürdü bunu bahseden yok hep yine ben bahsediyorum, burada istiyorumki ben bahsetmiyim arkadaşlar bahsetsin yok yine bana kalıyor.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yer imleri