Sonuçlar: En iyi smartphone?

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Iphone 4s

11 44.00%
  • Sony E. Xperi Arc S

2 8.00%
  • HTC Sensation XL

2 8.00%
  • Samsung i9100 Galaxy SII

7 28.00%
  • LG optimus 3d

1 4.00%
  • Dİğer

2 8.00%
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
207 sonuçtan 157 ile 168 arası

Konu: En İyi Smartphone hangisi?

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı obsidyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw cihazlarda hiç şansım olmadı..ilk alırım bir servis yer hemencek..bu sefer dedim adamın il getirdiğini değil ikincisini alacam..aldıkta..izmirden aldık vurduk dağlara yakınlarda teknosa yok..cihazın ana menu tuşu takılıyor..hiç kullanmadık bile..20 gün olmadan tekrar izmire yolumuz düştü..gittik teknosaya tabe; geçirilen müşterinin sırtını sıvazlama bölümü açmışlar..dedim ben anlamam bunu alın bana sağlamını verin bunuda nerden almışsanız oraya postalayın..2000 lira tlf verip servisle mervisle uğraşamam adamın defolu malını ayıplı malını kullandırmayın bana...yok neymiş biz bişey yapamayız servise gitmesi gerekiyomuş falan filan fişmekan..müş. hizmetlerini aradım o da aynısı deyince veryansında oraya...yane 1800 lira ver kusurlu mal kullan...müşteri hizmetlerimiy ne hizmetmiş haa beni niye mağdur ediyorsunuz kardeşim...ben paramı vermişim sağlam yeni mal istiyorum..sen bana sağlamını ver çürük mal için nerden almışsan orayla işini hallet servise mi gönderecen uzay çöplüğüne mi gönderirsin bana ne lan...Ama yemin ettim pil dahi almam teknosadan o tlf öyle kullanacam... zmanım yok usta yohsa...ulan zamanı gelince hisselerinide almıycam..gerçi hiç alıp satmadım ama...demek iiyi yapmışımm
    Opsiwan,
    Bundan sonrası için naçizane öneri...Akıllı telefonlarda yeni çıkan bir modeli, ilk çıktığı 2-3 ay boyunca almamak lazım..Mümkünse yurtdışı forumları araştırıp hangi seriden sonra stabil sorunsuz mal çıktığını öğrenip, o seri veya üstünü araştırmak lazım..Misal Xperia Z'den vazgeçip HTC One a döndüğümde, yurtdışındaki forumlardan öğrendim ki "35" serisine kadar olan üretimde minik de olsa sinir bozucu sorunlar varmış. O yüzden TRdeki satıcılardan almadan önce hepsine tek tek sordum.. ilk sorduğum iki tanesi 35 ve altındaki serilerdeki malı satıyordu.. sonra Kliksa ya sordum..36 serisi var deyince hemen verdim siparişi...75 tl bonus kampanyasına denk gelmek de düşeşi oldu..üstelik kampanyasız hali bile teknosa dan ucuzdu... teknosa da 1999 TL idi... Kliksa da 1849-75=1774 TL ye denk geldi..250 tl ucuza daha kusursuz mal
    Teknosa aybetmiş..ben de şahsen teknosadaki pahalı fiyatın müşteri hizmetleri farkı olduğunu düşünüyordum, ama senin deneyiminden anladığım kadarıyla dükkan kirası ve reklam farkıymış..

Not: Xperia Z yi de araştırmıştım..Orda da şöyle bir şey vardı; Sony görüntü panelini iki ayrı firmaya ürettirmiş..biri Sharp diğeri adını hatırlamadığım bir firma...yine yurtdışı forumlardan öğrendim ki, diğer firmanın ürettiği panel Sharpınkine göre çok rezilmiş..ulan şimdi TR de hangisi sharpın ekranının taşıyor nerden bulacaz derken HTC One a döndüğüm için o dertten kurtuldum
    BANGA mühim

2. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    455
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.325
    Toplam Teşekkür
    871 Yazısı Teşekkür aldı

One'ın ekranı da iki ayrı firma üretiyor birisi Sharp, nasıl anlayacağını söyleyeyim mi? Ben elektronik alışverişlerin tamamını 10 gün içinde koşulsuz iade kabul eden yerlerden yapıyorum, hoşuma gitmeyeni haftasında geri gönderiyorum.

4. The Following 2 Users Say Thank You to aslan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Teknosa müşteri memnuniyetsizliği konusunda dillere destan zaten yaw.Bazen sırf sabancılar teknoloji işinde de varız demek için zararına çalıştırdıklarını düşünüyorum.Bu kdr şikayete rağmen ayakta kalmalarının başka bi açıklaması yok

6. The Following User Says Thank You to flexy For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    2.200
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    227
    Toplam Teşekkür
    58 Yazısı Teşekkür aldı

Samsung müthiş bir atak yaptı.
    Apple nin tüm hamlelerine daha fazlasıyla cevap veriyor.

Android kullanan diğer firmalar, sony, htc vs. piyasaya geriden yetişmeye çalışıyorlar.

Fakat en önemli maharet telefondan ziyade işletim sisteminde. Ortak işletim sistemiyle birbirleriyle çok fazla yarışamazlar.

8. The Following User Says Thank You to Permanent For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    One'ın ekranı da iki ayrı firma üretiyor birisi Sharp, nasıl anlayacağını söyleyeyim mi? Ben elektronik alışverişlerin tamamını 10 gün içinde koşulsuz iade kabul eden yerlerden yapıyorum, hoşuma gitmeyeni haftasında geri gönderiyorum.
    11. gün? (süleme..36 serisi best of the bestmiş zati diğer yandan HTCi One modeli için zaten ekran tüm üretimi Sharpa yaptırıyor diye biliyorum..Hatta Amoled ekrandan LCD3 e dönme nedeni de dolaylı olarak bunla ilgili..)
    BANGA mühim

10. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    455
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.325
    Toplam Teşekkür
    871 Yazısı Teşekkür aldı

Şimdi telefonun ekranını kapatıyoruz, sonra ekranı görmeyi zorlaştıracak bir açıyla ekrana bakıyoruz, gördüğün şey içinde acaba bana bozuk ekranlı telefon mu sattılar hissi uyandırıyorsa ekran Sharp'tır.

12. The Following 2 Users Say Thank You to aslan For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

HTC Sense 5.0, cillop bir Yuzır Interfeys olmuş... teprik ederim
    BANGA mühim

14. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.974
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.903
    Toplam Teşekkür
    1.007 Yazısı Teşekkür aldı

usta bu telefonlara word,pdf,excel gibin dosyaları notebooktan nasıl yüklücez
    COMANDANTE

16. The Following User Says Thank You to obsidyen For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

başgan, o arkadaşları tilifone hiç bulaştırmıyorum ben..onların yuvası pc... bilmiom yani..fileksi bilir...
    BANGA mühim

18. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Patron bikaç seçenek var ;

1)Dropbox (yada herhangi cloud depolama servisi) yoluyla bilgisayardaki dosyaları telefona atabilirsin.

2)Bluetooth yoluyla atabilirsin

3)Wifi üzerinden atabilirsin.(Android markette wifi'den dosya aktarımı ile ilgili uygulamaları kullanarak)

4)Telefonu usb üzerinden bilgisayara bağlayabilirsin (Telefonun bilgisayarın işletim sistemine uygun driver'ı gerekebilir)

Saygılar hürmetler obsipat

20. The Following 2 Users Say Thank You to flexy For This Useful Post:

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1)Dropbox (yada herhangi cloud depolama servisi) yoluyla bilgisayardaki dosyaları telefona atabilirsin.

3)Wifi üzerinden atabilirsin.(Android markette wifi'den dosya aktarımı ile ilgili uygulamaları kullanarak)

4)Telefonu usb üzerinden bilgisayara bağlayabilirsin (Telefonun bilgisayarın işletim sistemine uygun driver'ı gerekebilir)

Smartphone'larda excel, word, vs var mı? (android'de çalışan)
    En az 3 HİSSE...

22. The Following 2 Users Say Thank You to excali For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.974
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.903
    Toplam Teşekkür
    1.007 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı flexy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

usta, tek 4. seçeneği becerdiydimde ondada tilifone şarja bağladı iyimi...
    hürmet bizden patron saygılar..
    COMANDANTE

24. The Following User Says Thank You to obsidyen For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri