Opsiwan,
Bundan sonrası için naçizane öneri...Akıllı telefonlarda yeni çıkan bir modeli, ilk çıktığı 2-3 ay boyunca almamak lazım..Mümkünse yurtdışı forumları araştırıp hangi seriden sonra stabil sorunsuz mal çıktığını öğrenip, o seri veya üstünü araştırmak lazım..Misal Xperia Z'den vazgeçip HTC One a döndüğümde, yurtdışındaki forumlardan öğrendim ki "35" serisine kadar olan üretimde minik de olsa sinir bozucu sorunlar varmış. O yüzden TRdeki satıcılardan almadan önce hepsine tek tek sordum.. ilk sorduğum iki tanesi 35 ve altındaki serilerdeki malı satıyordu.. sonra Kliksa ya sordum..36 serisi var deyince hemen verdim siparişi...75 tl bonus kampanyasına denk gelmek de düşeşi oldu..üstelik kampanyasız hali bile teknosa dan ucuzdu... teknosa da 1999 TL idi... Kliksa da 1849-75=1774 TL ye denk geldi..250 tl ucuza daha kusursuz mal![]()
Teknosa aybetmiş..ben de şahsen teknosadaki pahalı fiyatın müşteri hizmetleri farkı olduğunu düşünüyordum, ama senin deneyiminden anladığım kadarıyla dükkan kirası ve reklam farkıymış..
Not: Xperia Z yi de araştırmıştım..Orda da şöyle bir şey vardı; Sony görüntü panelini iki ayrı firmaya ürettirmiş..biri Sharp diğeri adını hatırlamadığım bir firma...yine yurtdışı forumlardan öğrendim ki, diğer firmanın ürettiği panel Sharpınkine göre çok rezilmiş..ulan şimdi TR de hangisi sharpın ekranının taşıyor nerden bulacaz derken HTC One a döndüğüm için o dertten kurtuldum
Yer imleri