yaw cihazlarda hiç şansım olmadı..ilk alırım bir servis yer hemencek..bu sefer dedim adamın il getirdiğini değil ikincisini alacam..aldıkta..izmirden aldık vurduk dağlara yakınlarda teknosa yok..cihazın ana menu tuşu takılıyor..hiç kullanmadık bile..20 gün olmadan tekrar izmire yolumuz düştü..gittik teknosaya tabe; geçirilen müşterinin sırtını sıvazlama bölümü açmışlar..dedim ben anlamam bunu alın bana sağlamını verin bunuda nerden almışsanız oraya postalayın..2000 lira tlf verip servisle mervisle uğraşamam adamın defolu malını ayıplı malını kullandırmayın bana...yok neymiş biz bişey yapamayız servise gitmesi gerekiyomuş falan filan fişmekan..müş. hizmetlerini aradım o da aynısı deyince veryansında oraya...yane 1800 lira ver kusurlu mal kullan...müşteri hizmetlerimiy ne hizmetmiş haa beni niye mağdur ediyorsunuz kardeşim...ben paramı vermişim sağlam yeni mal istiyorum..sen bana sağlamını ver çürük mal için nerden almışsan orayla işini hallet servise mi gönderecen uzay çöplüğüne mi gönderirsin bana ne lan...Ama yemin ettim pil dahi almam teknosadan o tlf öyle kullanacam...
zmanım yok usta yohsa...ulan zamanı gelince hisselerinide almıycam..gerçi hiç alıp satmadım ama...demek iiyi yapmışımm
![]()
Yer imleri