Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
35.50-36.06-37.55 bilhassa 35.50-36.06 da tepelemeli ve geri çekilmeli.
Elbette düşüşler alım fırsatıdır sonrasında.
Ardından 37.55 üzerinde aylık kapanış ardına 45-56 görmeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Orta vade kririk direnç 1790-1835 arasıdır.
Orta vade kritik destek 1625-1655 arasıdır.
tepede short oldum lö hala etek öncesi etek yakında.
nasıl etek giydim nasıl çıkardım eteği az sonra.
Başta haklıyım ama.
Etek ortada.
Eteği çıkarma sonra.
Jelibon.
Kendi analizimi kendi özeleştirimi yapıyorum gitmeden kıskananlar çatlasın.
1525 den 25 puanda bir tepe çağırıp 1793 e gömülenler sonra 1793 de tepe buldum diyenler çatlasın asıl kendilerini kandıranlar onlar işte.
Jelibon.
Bura Jelibonca bura şeffaf saldırsınlar ama ben olmayanı ben diye tanıtmasınlar
ŞUNU ASLA UNUTMASINLAR JELİBONCANIN NE JELİBON İSMİNDE NE DE TAKLİD EDİP DE BAŞARACAK ŞEKİLDE ÇAKMASI OLMAZ OLAMAZ.
JELİBON BİR TANEDİR VE TEK YERDE YAZAR JELİBONCADA YAZAR.
Jelibon.
Çünkü geçilmedikçe range bozulmuyor ve ihtimalde kalıyor anlayana.
Biz onu o günde yazdık bugün değilki.
Jelibon.
Bizim mesajlarımız zaten burda hep bir yere kaçmıyorki.
Jelibon.
AYRICA TEKNİK AÇIDAN BU HAFTA BAKILAN ÖNCEDEN VERİLEN 1775 KAPANIŞIDIR.
3 GÜNDÜR CİVARINDA KAPADIK AMA HİÇ ÜSTÜNDE KAPAMADIK, HATTA 1774 KAPADIK VE YETERLİMİ DİYE SORU İŞARETİ KOYDUK.
ASLINDA ÇOK BASİT 1775 KAPANIŞ BAZINDA ALTI ÜSTÜDÜR BU PİYASA ÖNÜMÜZDEKİ 15 GÜNLÜK SÜREÇ AÇISINDAN.
hala etekte değiliz etek yaklaşıyor.
Jel.
hodri meydan ...
bekliyorum ...
http://www.hisse.net/forum/showthrea...34636&page=226
http://www.forexforumtr.com/showthre...t=187&page=204
al sana kaynakda vereyim
2012 temmuzda Q3 öncesi 1450 hedefli graf vardı oradan başla ...
hadi bakalım dersini nasıl çalışacaksın ....
sörfü rezil et ...![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri