ağa 1790 dan dönmüştü çok evvellerden![]()
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
asla unutmayın ben jelibonum benim verdiğim değerler çalışır.
amcam dün alayına fake ettı.
biz yemedik elbbet ve 1758 ve 1769 long devam ettik.
Şimdi de tek nokta 1786 dır.
Üstü bellidir.
1786 üzerinde asla short yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Artık önümüzdeki hafta 3 gün bu yogiler yine çıkar ortaya onları da dolunaya biçeriz, oturdu artık bu iş güzel oldu.
3 gün konuşsunlar 2 günde biçelim hep böyle devam etsin.
PAPATYA NEYMİŞ BU alem ANLASIN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
BORUMU LEM PAPATYA?????
Bunu kılçıklarla karıştırdınız herhalde.
Jelibon.
Bu satılmıyor beleş bu.
Analayana, anlayabilene.
Jelibon.
Lem dow yenile lem tepeyi alem hasta olsun.
Alayı biçilsin.
Jelibon nasıl ew yaparmış hastalansın alayı.
Jelibon.
TEKRAR EDİYORUM BİZ ÖKÜZLERİN TERCİHİ OLMASA DA 3 EKİM KISA VADEDE BİÇMEK
PAPATYA NEDİR İSPATLAMAK
HER YOL
3 EKİM TEPE YA DA
25 EKİM TEPE
AYULARIN ALAYI KOMADADIR.
MY WAY OR HİHG WAY.
HİGH WAY DE BACAK AÇTIRACAZ ETEK GİYDİRECEZ ALAYINA.
Jelibon.
Para yönetimi-Psikolojik faktör-Trend yönünde poz giriş çıkış öğrenme-Poz sayısı-Disiplin-Tecrübe Sabır-(Kaybeden %98 kazanan%2 ) altın formül yok malesef
başarılı sistem yok sistem dahilinde şıkları geliştirebilen formülü yakalamaz formüle yaklaşabilir
-----
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir----
Papatyayı ne sandınız lem?
4 senedir çalışan birşey şimdi mi çalışmayacak sanıyorsunuz.
Papatya tradein tek yoludur.
Ne salak bir sisteme benzer ne ewe benzer ne başka birşeye.
PAPATYA LEM BU BORU DEĞİL.
jelibon.
Hamamda naıl bayılınır göstertecem onlara.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri