بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bu tür birşeye bizim inanmazız için 4 döngü yukarı dizdirme ister.
biz hala daha ikinci döngü yukarı dan emin değiliz.
Önce 2 yapsın sonra 4 dizdirsin inanalım.
Bir takım güruh son dipde altının tüm düşüşünün bittiğini yazmıştır birleşerek ancak bu bir takım gürüh 1920 den beri her hafta altının düşüşünün bittiğini yazmaktadır.
Tarafımdan aylarca 1500-1900 gider yazılan altın aylardır konsolidasyona devam etmektedir.
Bir takım dciğer guruh ise ewce olanaksız olan yani doğaya aykırı olan 1100 altını yazmaktadır.
Akıllı olun d c yukarı evet 1700 e gidebilir ama sonra 1500 e geri çekilecektir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
benim dediğim tepe .. d tepesi passat ... ilk graftaki .. yeşil kesikli çizgi =1630 ... dip üçgeni doğruysa teyiti gelir yani ....
gırıldı dediğim üçgen ikinci graftaki üçgen ilk graftaki üçgenin minor e si ...
jeliboss ... 1500 gelirse .. diametrik ... görüntü .. çok daha şık olur .. kesikli çizgi .. ama minorde .. pattern ne olır .. bilmiyorum ...cümleten ... hörmetler ...
2013,00
Vay be bu gözler bu yürek Atletizmde altını gördü aynı anda iki şampiyonu gördü.
Günlerdir turku asaliyan zihniyete kapak olsun
Helal olsun.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yatay kApanis 4.
Yukarda indrin alintiladigi 30 dk.lıkta c görüldüğü üzere biraz daha yukarıda tepeliyordu.
AsaGiya düşüşü biraz yana yukarıya net koymuştum.
Bakarız haftasonu,
Olimpiyat şampiyonluğun keyfini çıkarın.
Jel.
Sn passat ın bahsettiği jackson hol toplantısının tarihi 31 ağustos ta ,fed toplantısı tarihi ise 12-13 eylülde müş ,ben basında bu tarihleri buldum,paylaşmak istedim....
![]()
jelıbon hocam gumuste sayımınızda degısıklık var mı? 26 nın altı gorulmeyecek buyuk olasılıkla sizin gorusunuz nedır?
teşekkürler bu iyi bir bilgi oldu şimdi
ozaman benim 13-15 ağustos neyin nesi yahu
18-23 temmuz dedik grafınıda önceden verdik.23 temmuz dip yaptı
7 ağustos salı dedik tepe yaptı ve tr döndü aşağı.gerçi ben dip bekliyordum olmadı,olmadığı iyi oldu
dün de c.3.3.iii başladı dedik güzel bir çıkış oldu tam da 651xx den kapadı ve maçı haftaya bıraktı
şimdi 5 gün ralli dedim.perşembe tamam cuma değil dedim.
bakalım nolacak
major tarih belli
27 eylül
herkese iyi tatiller
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri