بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Önce dünden bugüne geride kalanları alıntılayalım çünkü farklı noktada değiliz.
2 yatat kapanış var. Sert hareket gelecek yön bilmem.
Piyasa ne kadar yatay sıfır kaparsa sert hareket yakınlaşır. Bu yön vermez yönü ew verir. Bu sert olacağını anlatır.
Piyasa ise yatay sıfırlardan ve ardına sert denilen hareketlerden oluşur.
Bu saat farkı nedeniyle dax ve tr de olmaz sp de olur. Bir sp piyasası karakteridir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çarşamba konsolidasyonu elbette yatay üçgen ya da 335 flattir. İkisi de devam patternleridir, dikkat pattern değişmedikçe. Anlamı bir başka ralli ayağı daha bu hafta sonlarında ya da haftaya gelecek demekdir.
Çöküş öncesi aradığımız dow ve sp de nisan mayıs tepelerinin geçilip çok daha yukarılara gidilip tepenin 2012 sonu 2013 başlarında oluşmasıdır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Elbetteki kanalın mıknatıs özelliği yardımcımız olacaktır ancak tek şart var mutlak ve mutlak önce mayıs tepesi geçilmeli.
Jelibon.
Biz bu hikayeleri yeni mi anlatıyoruz acaba çok uzun vade papatya dışı tahminlerim olmasa da araya bunları sokuşturdukmu acep bakalım? Silinmediyse.
Jelibon.
Derin nostalji 5 mayıs 2012.
Öngörülmezmiş o sayım bu sayım
TARİH VERİLECEKSE BİZ VERİRİZ.
ÇALIŞANINI VERİRİZ.
TAHMİN EDİLECEKSE BİZ EDERİZ.
ÇALIŞANINI EDERİZ.
O GÜN O SAYIMLA DÜŞÜNÜRÜZ 2012 SONBAHARI 2013 BAŞINIİ BUGÜN BU SAYIMLA GELİRİZ ORAYA.
AMA TARİHİ TUTTURURUZ.
BİZİM iİŞİMİZ BU.
jEL.
Sözle yürümez graf nerde kardeşim?
Burda.
Bu sonbahar 2012 ve 2013 ilk 3 ayı bu topicte defalarca verilmiştir.
Jelibon.
Tarih hedefe o sayımla gelmedik elbette dinamik olarak yeniledik her halini ve hedef tarihlere beklenilen yönle geldik o haber geldi şaşırmadık bu haber çıktı şaşırmadık
Biz ewciyiz.
NE DİYORSAK O.
Devam edecek 1 saat sonra.
jELİBON.
Korkuyorum lan yapmayın oğlum böyle şeyler
Y E S , WE CAN !!!
indu günlük bullish sayım.
Jelibon.
2009 mart rallisi tepesi 13338 geçilmesiyle teyid alacak ana senaryomuz 14200 üzerini hedefler.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri