petro dolarda neymıs hocam ha petrol ha altın ha gumus ha palladyum ne farkeder hocam...bas parayı sısır emtıayı...
petro dolarda neymıs hocam ha petrol ha altın ha gumus ha palladyum ne farkeder hocam...bas parayı sısır emtıayı...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hata şurada şişik aramada.
Bana 1999 ile 2012 de aynı seviyede olan endekse
şişik demeyi balon demeyi kimse anlatamaz.
Hatta yerlerde derim ne şişiği.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tv deki az babandan örnek al pazar geecesi atkı nasıl yakışyordu?
Hain evlat he he.
Jelibon.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
çon büyük bir sorun var acilen foreks hesabımı boşaltmam lazım çünkü içerde ne kadar para varsa hepsini poza basıyorum engel olamıyorum kendime...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
1/100 Vobtrader gibi don gömlek long/shotla trade yamayı sevene uygun değilidir.
1/100 ün en zoru gümüş ve daxdır.
Sonra Altın,
Vobtrader sen daha spike barları görmedin.
Uzak dur.
Jelibon.
usta 1775 merkezi sistem olmuş dönüp dolaşıp oraya geliyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri