Hadi sıpam bir tepe yenile 3 ün bitmediği alayına göster.
Jelibon.
Hadi sıpam bir tepe yenile 3 ün bitmediği alayına göster.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Elbette gümüşte mavi çizgiyi geçiş şahane gelişme.
Bu yogileri 2012 boyun ca biçeceğiz.
Hastalanacaklar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ara sıra salacağız, tur atsınlar bahçede.
Tur atarlarken misafirleri korumaya alacağız ki yogi zarar vermesin.
Bunların hemen ölmesi bizim işimize gelmez.
Ekmek kapımız bunlar bizim.
Jelibon.
Buna ek ay dönümü 72 saat yani ay dönümü penceresi 21 şubat 72 saat
18-24 arası,
22 tepe yenileme,
23 tepe yenileme,
bu pencere yarın bitiyor.
İkisinin karışımıyla
23-27 arasından sonra altında düşüş olmalı.
Olmazsa 7 mart 72 saate artar.
Bunun için bu hafta değil haftaya kritiktir.
Jelibon.
Jelibon ve arkaaşları
Jelibon.
Bu gümüş her moktan sinsidir, altın bunun yanında kolay kalır.
Bir gümüş zordur birde dax.
Jelibon.
5. Dalganın hedefleri:
5. dalga 1. dalga boyuna eşittir, veya 1. dalganın uzunluğunun %61.8’inin mesafesine gider. 3. dalga ile de benzer ilişkilere sahip olabilir. 5. dalga veya 1. dalga ve 3. dalga ile beraber net uzunluğunun %61.8’ine gidebilir. Eğer 5. dalga genişleyen dalga ise genellikle 3. dalganın %161.8’ine veya 1. ve 3. dalganın beraber net uzunluğunun %161.8’ine gidebilir.
5. DALGA ---1.DALGANIN---%61.8 İ KADAR ARTABİLİR---YANİ
1.DALGA BOYU=140$
140X0.618=86$
4. DALGA=1705
1705+86$=1791.5
5. Dalganın hedefleri:
5. dalga 1. dalga boyuna eşittir, veya 1. dalganın uzunluğunun %61.8’inin mesafesine gider. 3. dalga ile de benzer ilişkilere sahip olabilir. 5. dalga veya 1. dalga ve 3. dalga ile beraber net uzunluğunun %61.8’ine gidebilir. Eğer 5. dalga genişleyen dalga ise genellikle 3. dalganın %161.8’ine veya 1. ve 3. dalganın beraber net uzunluğunun %161.8’ine gidebilir.
1.DALGA BOYU KADAR OLABİLİR
BUDA---SONDİP-1.DALGADIR---YANİ
1662-1522=140$
4.DALGA=1705
1705+140=1845
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri