ayrıca 219x dan daha da fazla graşarsa dönüp saan "Noooolllltttttiiiiiiiii" diyeceğim pambık...gınıyorum seni..hehehe..
BANGA mühim
Bugün VOB'da fazla gıpraşmaya niyetim yok... Long'ların kar stop'unu 79.500'e koydum... Bu stop çalışmadığı sürece ZİLD günü yapmayı düşünüyorum... Bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
işte sistemden koparsan gir girebilrsen pozasinyalden 1000 puan yukardayız
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Patron teknik analizde kendin çok ilerlettin... Tebrik ederim..."Bugün enteresan şeyler olacak" cümlen teknik analizin temellerinden olan "Yarın kritik bir gün" "Önümüzdeki hafta kritik bir hafta olacak" ifadeleri ile büyük benzerlik gösteriyor. Bunca yıldır bu işin içindeyim daha kritik olmayan bir gün/hafta görmedim..
![]()
stro baba longsa gerisi teferruattır ..
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Raghee Horner aplanın meşhur ettiği EMA34 kanalı tekniğine göre EURUSD longgg sinyali vermek üzere... Kanalın üst çizgisini kırması lazım... Ben onu beklemeden zabahın köründe longladım na'apayım... Stop kanalın altı... Son zamanlarda pis çalışıyor bu teknik... üvvv...
izot ... üvvvv ... astatin patron ...satmadın dimi .. ?? ....
2013,00
stro baba ... strobull baba ...... gri çizgi geçilirse .. mondiyolayabilirmiyim ... üvvvv
![]()
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri