Bu ihanet cezasız kalmaz....G.R.A.Ş....kalabilirde belli olmaz..aynı 3 noktadan geçebilen doğruları çizince, çakma takoz filan...böyle bakınca yukarıcı gibi duruyoo..-2000 gap yapsada kapasak şortları..ühühühühü..ehuehe
![]()
Bu ihanet cezasız kalmaz....G.R.A.Ş....kalabilirde belli olmaz..aynı 3 noktadan geçebilen doğruları çizince, çakma takoz filan...böyle bakınca yukarıcı gibi duruyoo..-2000 gap yapsada kapasak şortları..ühühühühü..ehuehe
![]()
BANGA mühim
birisi 25 puan aşağıyı garanti ederse, üzerine 50 yide ben garanti ederim..nunu + ind<500
![]()
BANGA mühim
Vay anasını tuzağa düştük...Lem FDJI/XAUUSD diye bi piyasa mı var... Bunu alıp satan var mı... Arz talep dengesinin söz konusu olmadığı ortamda teknik analizin işe yarama ihtimali mi var... Zaten normal piyasalarda bile nal topluyor burada hiç şansı yok...
Bir soru da benden. Üstteki osilatorün kodunu veriyorum. Bu osilatöre nasıl estetik ameliyat yapıp aşağıki gibi sıfırın altında kırmızı, üstünde yeşil olacak şekilde güzel bir görünüm verebiliriz... Cevabı ilk yazana çokonat...
Üstteki basit halinin kodu:
L1:=mov(c,3,s)-mov(c,10,s);
L2:=mov(L1,16,s);
L3:=0;
L1; L2; L3
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
DOW da 2 önemli fibonacci hedefi çakışıyor.12.600 seviyesinde...
birincisi tarihi zirveden kriz dibine olan düşüşün 78,6 geri alış seviyesi,ikincisi ise dipten ilk çıkış dalgasının 0,618 katı.
DOW mıy mıy çıkıyor.momentum zayıf.bu şekilde 12.600 lerden daha yukarıya zor gider.gidersede diyecek sözümüz yok tabii.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Merhaba,
Bunun içim 2 tg tanımla:
ilki:
Q0:=Mov(C,3,S)-Mov(C,10,S);
Q1:=If(Q0>0,Q0,0);
Q1
ikincisi
Q0:=Mov(C,3,S)-Mov(C,10,S);
Q1:=If(Q0<0,Q0,0);
Q1
ikisini de aynı pencereye çek,ilkini yeşile ,ikincisini kırmızıya boya,ikisini de osilatör moduna getir,tamamdır...
haa,unutmadan çokonatı da asti ye ver bi zahmet,o seviyo...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Bu hindikatörün kullanımına dair de biraz bilgi vereyim... Bu arkadaş 3-10-16 osilatörü veya Linda Bradford Raschke ünlü ettiği için LBR osilatörü olarak da bilinir. Tüm zaman dilimlerinde bu periyodlarla kullanılır, mekanik olarak kullanılmadığı için optimizasyona ihtiyaç yok. 10'dan fazla değişik kullanımı var, çok farklı şekillerde sinyal alabilirsiniz.
Kullanım şekillerinden ikisine örnek.. Kırmızı oklar: Sarı çizgi sıfırın altında iken osilatörün sıfırın üzerine çıkıp sonra tekrar aşağı dalması veya tam tersi. Trend içindeki geri çekilmeleri yakalar. Mavi ok: osilatörün sarı çizgiye çarpıp sekmesi (veya çok az kesip hemen geri dönmesi). Son hareketin zayıflığını gösterir. Tersi yöndeki hareketin daha güçlü olması beklenir.
Issız adaya 2 indikatör götürebilecek olsam bir 20 EMA'yı bir de bunu alırdım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Astatin patron,
geçen gün sabahki yazını okudum çok haklısın valla... üwwww keşke haklı olmasaydın ama haklısın malesefen sonunda dax'a dow'a benzeyecez, benzeyene kadar voleyi biran önce vurmak lazım diyodun, sanırım o benzeme süreci gün geçtikçe daha da yaklaşıyor.. full mekanik sistemle para kazanmak çok zorlaştı, bir sürü handikapı var. kazara birde kötü sisteme uyuyorsan çok fena göçertiyorlar anında...
senin dediğin -2200 consecutive haşırt benim için çerezfull mekaniklik yüzünden günde 2000 puan üzeri haşırt yediğimi bikaç sefer hatırlıyorum.. tamam belki sonunda sistem verdiklerini geri alıyor kara da geçiyor, ama aradan 2-3 ay geçmiş oluyor daha iyi bir optimizasyonu senin kullandığının en az 2-3 katı daha çok puan almış oluyor..
zaten bunlar bütün sistemcilerin bildiği bişey.. defalarca konuşuldu zamanında, şöylemi yapsak böylemi yapsak diye... en güzel birleşim sistem+histemi tecrübeyle harmanlayıp beraber kullanıldıgında geliyor sanırım... yada sabit kontrat ile sisteme de uyulabilinir.. ama kontratları sisteme uyarak katlamak çok çook zor bişey... sanırım en kısa yoldan kontrat katlamak için histemleri devreye sokmak gerekiyor...
bende bir yorum yapayım tamamen hissel
imkb 100 de tavan 66000 destek 64700 -64400
endeksin düşmesi için bir çok sebep varken birileri yükselmesi için ateşin altını üflemekle meşgul ancak sıçrayan ateşten paçaları yandığında ateşi hissesedecekler .
başda indragandi astatin a.kaya saraylı ordi türkoğlu boz ayı selçuklu ve tüm üstadlarıma yorum ve yardımları için teşşekürü borç bilirim
hadi oğlum bobi..12245 altında saatlik kapanış yap..hatta sağlam olsun iki bar üst üste yap..neşemizi bulalım..üwww.yannız acele et...45 dakika kaldı üww
![]()
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri