82425 geçse roketella acıktım nutella![]()
82425 geçse roketella acıktım nutella![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
spot 82600 seviyesini aşamadıktan sonra shortlar için sorun yok,
sorun olsa ne olur?
Beklersin nasılsa düşecek bu piyasa
Fakat şöyle bişey var
Tıpkı 92450 deki gibi bir tepe 10000 puan aşağıda 82400 lerde oluştu
Buradan aynen 73000 e düşen bir piyasa olur diyorum![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Stratovski,
Hiç NUNU görmüyon mu yaaav??ü
En az 3 HİSSE...
Açılışı tutturamadım ama kapanış tahminim hala geçerli... 190.000...
Pala yakalamış milleti düşük volümlü ortamda cümle short'çuyu sıkıp suyunu çıartmadan bırakır mı...![]()
ulen dün aldığımızı bugün geri verdik iyimi komisyon da cabası aracı kurumu ihya ettik 2 gündür![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
alacakalr o şortları kaaaaayaaaahangi şortları mı...o şortları..kapanış rekor yapabilir timeti time..ehuhe
BANGA mühim
82625 tepemi acaba![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Kayatronnnn
60 dkdaki dev toboyu görüyon hemite
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri