82100 den istop ulen gene 200 puan çarptıdinlemedik sağlam indiği be astipat
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ah astipat ah gördün demi mesajımı özeline bi baksana![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Askiton,
DOW akşam kaç kapatır sence??
Sazan görürsen selam söyle.. ehii...
En az 3 HİSSE...
pala ne yapacaksan yap artık flat flat sıkıldım yaw
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ne olacak yap bakalım
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Yuh arkadaş saatlerdir bakmıyorum arada kaç toplantı yaptım hala tam bıraktığım fiyatta... Arada iki yöne silkeleme yapmış Pala ama normaldir olur o kadar...![]()
Şu mesajları verdi:
1. Şahsi tahminle trade yap... Piyasanın az sonra ne yapacağını tahmin etmek çok kolaydır...
2. Teknik analize daha fazla ağırlık ver... Teknik analiz kitapları yazanlar kendileri çok kazanıyo sen de kazanırsın..
3. Risk yönetimi falan yapmana gerek yok piyasa nasıl olsa bir yukarı bir aşağı sallanıyo.. Terste kalınca bekle az sonra kara geçersin...
Bu üç önemli konuyu sizlere de iletmemi istedi kendisi...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri