Bu uyumsuzluk takibi zaten çok zor iş.. trendlerde adamı batırır.... birde hastalık gibi bulaşınca bakmadan durulmuyor... ya sistem ya uyumsuzluk tercih yapmal gerekiyor .. yarım doktor candan yarım hoca dinden yarım sistem sermayeden edermiş ..sistem takibide zor psikolojik olarak çok zor...... helede seans 5 dk grafiklerle izleniyorsa falan ... velhasılı vob işi zor iş.. he he
![]()
Konu selçuklu tarafından (04.09.08 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.
Adamlar ne kadar da özlem duymuşlar shorta, istermisiniz yarın yine yasaklasınlar shortları Amerika'da...
BU kasırgayı doğal afetide geçti, mubarek sanki Göktaşı çarptı Wall Street'e...
Konu teo tarafından (04.09.08 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Wachowia batmış.... Piyasaya henüz duyurulmamış sanırım. Rastlamadım habere hiç bir yerde..
Bulut denen arkadaş nerede?
Abowwwwwwww. Yarın glu glu dansı mı yapacaz.
Sabah herkes yaprak örtüsünden giyinsin. İctima var![]()
Bu borsada herşey teknik ve tecrübe.51700 geçilemedi olay bitmiştir.Long çok sakattı bu gece.Kimse demesin şimdi dow bizden sonra 200 puan düştü geçende de düşmüştü demesin.O zaman maldaydılar bugün çaktılar onları.Bakalım ne olcak nasip.Açılış en az 700 800 eksi.
Sizi ve geceye short kalanları tekrar tebrik ediyorum Sn. Teo. Yarın tüm gün işim olduğu için flat kalmak zorunda kaldım asıl niyetim shorta devam etmekti flat olduğumda sistemim sattaydı hala dedim ya cuma günü bilgisayar başında olamayacaktım. İki gün içinde bir iki defa stop olmam gerekirdi fakat adamların teorik fiyatın üstünde kastırmalarına gıcık olup iki gün boyu pozisyonumu bozmadım halbuki her zaman yaptıkları tezgah ilk kez olmuyor. Bu hedge fonlar ya da her kimse bu geceki satış dalgasını biliyorlardı bence piyasayı son kez yukarı kastırıp hazırladılar shortları ve shortçulara iki gündür rahat vermediler. Yarın iki günün gecikmiş düşüşünü toptan tahsil edecekler gibi duruyor. Muhtemelen yeni düşüş dalgasının başındayız daha.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Düşmez dediğim rekor düşüş yapti .11390 da ancak ikna oldum düşüşe .allahtan yurt dışında senin pozizyonu terse çevirmek için dadanan adamlara karşı oynamıyorsun.Bugün tera dan bahsediyordu biri kısa olunca düşmüyor diye .Belkide haklıdır kaç gündür seans sonu kafalarına basıyordu biri bugünde hep kısadaydı 300 tane kurum .Harbi sayıyorlarmıdır nedir şüpeleniyorum artık.tüm borsalar dibinde biz 10 bin puan üstte aşık atıyoruz.Şimdi kara kara düşünsünler trendde karşı savaşmayı .Milleti terse getirecez diye felekleri şaştı kaç gündür.Bu arada 650 den 300 kadar paso aldım ama seans sonu 450 ye verdim flat kaldım.son bir haftadır paso shorttum 51000 üsttü burda ,11500 üstü dowda,6520 lerde dax ta bile kısam vardı kısmet hepsini ne kar ne zarar ile kapadım çıktım .Bir haftadır bu senaryoyu oynuyordum tarım dışı istihdam normal gelince kapadım hepsini .senmisin kapatan altın vuruş çöpe gitti üç saat içinde .Bizdekilerde terse geldiklerini adım gibi eminim .Yani senaryon olsada senaryonu taşıyacak kadar yüreğin olacak .Bizde alıp tutanlara ciddi allah kolaylık versin .Bu piyasa oyun üstüne oyunlara gebe sabah gap ile kaç gündür destek olan yeri kırdırır bu iyi aile çoçukları.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri