yatay... systems bol signal veryorlar
yatay... systems bol signal veryorlar
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
50500 asayasında 50000 var
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yani aslında veri iyi gelmedimi kötü oluyor bence, ABD ekonomisi kesin yavaşlayacak, anlaşıldıki Japonya bölgesi ve Avrupada yavaşlamaya başladı, işler sarpa sarmak üzere, dünyanın dev ekonomileri ve bölgeleri yavaşlıyorken, diğer kalanı ne olur? ben sölemiyim, ama bu anlaşılana kadar hisselerde bir mal gazlama olur diye düşünüyordum ya bakalım, saygılar.
selam millet...
işlerden dolayı dışardan yeni geldim....
ben olmayınca tutamamışınız yukarıda endeksi...
51000 den stop olmuşuz....
gelince 50800 den kısaldım... veri sonrası...
zarar yazmışız bugün....ayıp etmişler....![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
50100de flatlarım tekrar bu düşüş içime pek sinmiyor
650 den alıyordum 5 ,5 kaldırdılar .düşsün 400 kadar alırım.bu dow düşmez bu gece .
Uzun zamandır takip ediyorum forumu, çok kaliteli arkadaşlar çok faydalı yazıyorlar. Kentuf'cum hoşgeldin bu arada...
_.-~ Explore your soul ~-._
Hoşbulduk... Evet öteki tarafı bırakalı 1 seneden fazla olmuştu, VOB ve piyasa üzerine çok değerli arkadaşlar var barada...
_.-~ Explore your soul ~-._
Konuyu Toplam 86 Üye okuyor. (37 Kayıtlı üye ve 49 Misafir)
bull market, özdenil, sentinus, jerfin, furkan, AMON RA, açık-pozisyon, volki76, akinolukentuf, optra, follow, detached, tobre, borahun, mbm+, Vob Trader, jelibon, capepoint, BULUT, yukcel, maşuk, mur@t, men, QUEEN, hdioxyde, ertekind, Ronaldinho, teo+, gingert, Nohamura, oktayd, abilag, Nafiz, ktasyurek, Ardasu, catedral
Hala 49 misafir var, gelin gelin, adam yenmiyor burada.
Yav buraya nikini yazıp girmeye üşeniyor, ama vob da hesap açtımaya geldimi her bi kurumdan hesabı açtırıyor bu millet
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri