Bi kere zaten tarım dışı istihdam gerecek onları yarın, şimdiki eksiyide akşama avrupa kapandıktan sonra kapatır, ama yarın dow futur yine eksi olur biz ve avrupa düşerek açılırız, senaryo buna göredir bende, saygılar.
Bi kere zaten tarım dışı istihdam gerecek onları yarın, şimdiki eksiyide akşama avrupa kapandıktan sonra kapatır, ama yarın dow futur yine eksi olur biz ve avrupa düşerek açılırız, senaryo buna göredir bende, saygılar.
Konu bull market tarafından (04.09.08 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.
geceye uzun 50500 den. dax ve dow saatlik yukarı uyumsuz o yüzden...net....
tepkileri güdükte kalabilir.. olayı tersinede çevirebilir....
ama teperler......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bende geceye uzun.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
gecye kısa
geceye 3/1 uzun
geceye long
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
geçen geceki dow aşagı uyumsuzlugu kaçırdım...iki gündür kıvranıyorum....
dow bu gece yanıltmaz, bu uyumsuzlugun hakkını verir inşallah.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
boşver dedim bugece flat kaalayım geceye flat herkese oruc tutanlara iyi iftarlar dilerim..hayırlı aksamlar..
Bu matriks e broker ede kıl oldum yaa, emir gönderiyorum tamam diye tıklıyorum sonra bakmışım yok bişey, emir yutuyor yaa, ne biçim iş, saygılar.
Konu bull market tarafından (04.09.08 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri