aha graş yolda şaka makaüwwwwwwwww eaheü ücretsiz indikatörlük yapabülürüm graş düşiniyorum
![]()
artık öyle bi hale geldik ki şort sinyali gelince acaba genemi tırt sinyal diye ama ya harbi sinyal ise ve % 20 lik realize geliyorsa ufff hale bakruh dengemiz bozuldu be
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
valla doğru çıkacakmış gibi olunca insna daha bir şevkle yapıştırıyor krafları..üühühüh.
Bu arada disiplinden kopmaya bugün seri örnekler verdiğim için kendimi kınnıyorum...
en son 375 barında mavinin altına inildiğinde ve tgg 2 yi aşşa kestiğinde filatlayabilirmişik 75 puan zarara...
![]()
BANGA mühim
ehehehhee kısa ulem! yA OKUNA YA MOKUNA
günün en düşüğünden kapatabilir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ohhh mondiiyoooooo...espri değil gerçek..kraş ulaaaaaa kraaşşşşşşşşşş...tüm hızıyla yoldaaaaa
BANGA mühim
Sistem 91250 satta ama geç gördüm,giremedim özür...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
saatlik sat sinyali vermemekte inat edince 900 puan taktım kendisine
ama şimdi sat verdi mecburen ...
Günlüklerde sat verdi verecek, bakalım...
herkese iyi akşamlar poz yok kar fena değil Allah bereket versin![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
disiplin şart...iyi ahuşamlar...
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri