Çok uzun vadeli kanalizasyon.. Üst banda gitmezsem gözüm açık gider diyor sanki... üvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Long'lar da full flat... Dow'u görelim bakalım... Helecanlı trading'e gerek yok... Mahsimum esneklik lazım... üvvv... Zaten yurtdışının durumu nedeniyle geceye short giresim var çok fena... Hele bir de Dow + açarsa beni zor tutarsınız çok pis short'larım sistem mistem dinlemem... üvvv...![]()
daha d aüsgünüm, sat evrdikten sonra fiyat depti
sisteme parçalı uyanın, sisteme uyduğu zamanların genelde sistemin çarpıldığı zamanlar olduğu egrçeğinin canlı ispatı..üwww..YYŞD
BANGA mühim
noldu 100 olmamış üwwwwwwwwwwwwwnotta artmamış abyede girmemişiik aydaaa getti cörtlerim üwwwwwwwwww muhahah
![]()
üstelik her sinyal değişiminde eğer çarpıldıysam sonraki sinyalde %50 daha fazla poz açıyorum...du bakalım
BANGA mühim
Patronage, benim zizstemlerde de eğer sinyal geldikten hemen zonra piyasa ters yöne hareket etmeye başlarsa o sinyal tırt çıkıyor genelde... Adam olacak sinyal hemen kara geçiyor... Acep diyorum, bunu bir stop-loss ile mi çözsek.. Yani işlem yapılır yapılmaz 250 puan geriden stop-loss'la takibe mi geçsek... Eğer 250 puan kara geçerse stop iptal, yok 250 puan kara geçmeden önce 250 puan zarara geçerse stop... üvv... Gözle bir hesap yapayım bakalım çok mu fantazi oldu yoksa iyi fikir mi... üvvv...![]()
91 200 den şort
buradan realize bekliyorum endeksde.....
Bol Şans..!
![]()
Konu açtım yazılarım topluca orada...
haberlere şeyle bi gözattım gene %4 yolda sonucunu çıkarttım yemişim zieztemi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri