saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh![]()
saraylı abi astetron benim ismimi kullanarak kötü emellerine alet ediyor .. ne ceza verelim abi ... forumdan atılsın bence .. süresiz olun ama ... sonra yazılım kod hatasından falan yasağı kalkmasın .. ühühühüh![]()
2013,00
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ne ismi ne emeli abi...yalan mı abi..atmadımmı sana "yapma etme" diye mesaj..yalansa yalan de patron ayboluyo...zaten tek ayu kalmışım ortamlarda gerginim
Valla onu bunu bilmem de, Hellpatros bir vesile ile terk-ü forum eder yerine gaddar birisi gelirse ikimizede bye bye hapeness diyebilir![]()
BANGA mühim
Yaw bu Matriks'deki ilk çubuk Selçuklu patron'un FX2000 grafındaki ilk çubuğa hiç benzemiyor... Hangisi doğru... O zaman günün ilk çubuğunun en düşüğünün altıdan kapanış mapanış dedik komple yalan oldu... Bir de benim sistem H ve L verilerini çok önemser, belki de short çakacaktı da ilk çubuk böyle diye çakmıyor... Bir tane doğru veri sağlayıcımız yok vay canına... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
fx2000 deki yanlış patron bence ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri