ilk hedef 77.375
ilk hedef 77.375
Hah işte....Klasik Teknik Analizin Sefaletine hemen bir ispat yapak
Mesela şimdi GARAN, stropatro ile ben arasında birini haklı çıkaracak...Bir tarih gelecek stropatro ile ben yine GARAN hakkında karşıt iki klasik TA savunusu yapacaz. Ve bu sefer diğerimizi haklı çıkaracak...SO? Dimekki arıza ne stroda ne bende, arıza klasik TA da
(Aşırı ciddiye alıp bu ispatı çürütmeye çalışanlara ilk uçan tekmeyi athlopatro dan rca edeceğim)![]()
BANGA mühim
stro patro,
onbeş yıldır dalga sayıyorum,daha 2.dalganın 1.dalga başlangıcının bir kademe yakınına geldiğini hiç görmedim,eğer öle bişi olursa büyük olasılıkla sayım yanlıştır..
2.dalga normal olarak %62 den fazla düzeltmeye başlamışsa pratikte bunun 2.dalga olduğundan şüphelenmekte yarar var...
ana mesele şu:2.dalga 1.dalganın tamamını geri almamalı,eğer alıyorsa 1.dalga yönünde trend oluşmaz,ilerleme yok demektir..o zaman düzeltme kavramı da kalmaz...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
oha yani fdow 105 point artıda .. dax +%1,70 bizimki daha 76975 .... vay anasını ...
2013,00
aman diyim abi.. benimki silow sistem...Daytrde işini sinyale değil histeme brakıyor..Yani hep derim ya sisteme dakmak felsefesi ; ağır sistem satta kaldığı sürece marjinal hareketlerde TP yap, yukardan tekrar şort aç şeklindedir..Yani silow sistemle daytrade anca böyle yapılır bence selpatros..Daytrade i sinyalle yaptıran sistemlerden farklı yani..üwwww..bakma sen benim sisteme sinyalden sonra -800 terse geldi, ısrar etti, sonra +1200 e geçti şimdi yine -100 ve hala sinyall değiştirmedi..daytrade ayrı bu ayrı...![]()
BANGA mühim
evet her zaman biri haklı çıkacaktır.
bununla ilgili abd'de şöyle de bir dolandırıcılık yapıldığı da görülmüştür:
bir şehirdeki 100.000 adrese mektup gönderilir. mektupların yarısında borsa çıkacak, yarısında düşecek yazmaktadır. ikinci turda sadece doğru tahmin yapılan 50.000 adrese mektup gönderilir, yine yarısında çıkacak, diğer yarısında düşecek diye. böyle böyle turlara devam edilir.
bir süre sonra mesela 1000 kişiye düşüldüğünde (bu adamlara üst üste x kere doğru tahmin yapılmıştır), bunlara bir mektup gönderilir, bakın x kere doğru bildik ayda $x dolara bültenimize abone olun diye![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri