Aynen katılıyorum... (Bunu beklemiyordun di mi? Nasıl ters köşeye yatırdım ama...![]()
![]()
)
DAX'a bakmanın temel amacı 2 adet:
1) Yurtdışı kaynaklı hareketler önce DAX'da başlar, 3-5 saniye sonra VOB'da etkisi görünür. Eli hızlı olan sadece bu şekilde bile para kazanabilir, ama DAX'daki hareketi bizim ciddiye alacağımızın garantisi yok, kayıp da kaçınılmaz. Yine de DAX'ın ruhunu tanıyanlar için bir erken uyarı sistemi olarak kullanılabilir.
2) VOB'da başlamış olan hareketin yurtdışı kaynaklı mı olduğunu, yoksa ayrışma mı olduğunu anlamak. Eğer yurtdışı kaynaklı ise VOB'daki destek-dirençlerin yanında DAX, FDOW vs.'deki destek dirençler de eşit derecede önem kazanır.
3) Dediğin gibi bunlar sistemci adamın zerre kadar umrunda olmamalıdır.![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
uyuttular kahve molası verdi herkes galiba
Haywan DAX yawwww
BANGA mühim
burada yazdığınız karışık durumu ben son 2 senedir yaşıyorum..ve de başarılı olduğum söylenemez..FDOW veya DAX ya da her neyse hep VOB un yükselmesi ya da düşmesi için dayanak aradığımdan belki de boş arayışlarda oldum..
pozda geceye kalmak FDOW u mecbur ediyor takip açısından..
yalınlaşmak için bişiler yapmak lazım..ben bilmiyorum bunu..
misal şimdi GARAN ın teknik analizine bakıyorum..Kraş kaçınılmaz görüyorum...AMa bu yüzden şortlarmıydım VOB da? Hayır![]()
BANGA mühim
yyld .. hastetronun sistemi al vermeden müsterih olamayacam .. ühühüh .
2013,00
bu arada yurtdışından verilerin takibi için güzel bir site, sizlerle paylaşmak istedim:
http://www.earnings.com/
hem şirket, hem ekonomi verileri var, formatı bence çok güzel. ayrıca tüm ülkelerin verileri var. geçen hafta new york times'ta en iyi veri sitesi olarak tavsiye edilmişti.
etr str falan alayı alda .. bi astetron patrons system satta .. vayyyyyy
2013,00
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri