70950 iken short kapatmaya elim gitmedi, 71175 bekliyorum
tekrar 71 altına inse kesin kapatmayı düşünüyorum, şuan ekranım da yok, görüntü nasıl, sistemler ne diyor?
70950 iken short kapatmaya elim gitmedi, 71175 bekliyorum
tekrar 71 altına inse kesin kapatmayı düşünüyorum, şuan ekranım da yok, görüntü nasıl, sistemler ne diyor?
baya kar etmişim kısaları kapatarakemmaaa bende bi grafik var ki akıllara zarar.. ahanda ekleyeyim
DI ve MFI gostergeleri için gidecek yer kalmadı , bu yüzden bana biraz zorlama bi yükseliş gibi geliyor mevcut yapı.. he daha önce örneği olmadı mı oldu tabiki o yüzden kesinlik yok ama en azından yukselısı teyit etmeleri için bi miktar rahatlama gerekir bu göstergelerde.. aynı seviye daha önce de geçilmeye çalışılıp başarısız olunmuştu ..
Most uzun suredır alısta.. sistem ilk barla al vermiş.. daily sistem 71000 den al vererek 71750 hedefle kapat dedi.. düşüşe dair herhangi birşey yok amma bi umuttur insanı yaşatan diyerek 70850 den shortlamıştık ilk fırsatta da 70975 den de kapandık azcık gevşemeyle..
soru işaretlerinden hangisi olucak bakalım artık .. ısrar ve inatla yukarı iştah çok fazla.. her çıkışın bir inişi var diyoruz ve voba puanımız 8..
biz de flat flat bekleyelim![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
flat kalakaldım vayyyyy .... boğanın peşine giderken oldu ... üvvvv ..
sayımda belliydi halbuki .. vayyyyyyyyyyy üvvv .. ingaaaaaaaaaa
2013,00
gısmet ..akaya patron ... boğamı ver abi .. ben anlamam ...![]()
2013,00
tolar yükselaaaiiiii meydey meydey ...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
YYLD... üvvvv.... (üvvv kısmı YY kısmıyla çelişti ama neyse...)![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri