ben ne olursa olsun yukarı diyorum ta 250 de düzeltme gelir ama yön yukarı demiştim trade yapamıyorum bi tek bu kötü işte...
ben ne olursa olsun yukarı diyorum ta 250 de düzeltme gelir ama yön yukarı demiştim trade yapamıyorum bi tek bu kötü işte...
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
daha önce gözüme gözükmüyordu.ama şu sıralar hacim çok arttı..gözüme batıyor..birde vob 40.000 iken iyiydi..o zaman 0.6 tl gibi oluyordu(oran olarak çarplılnca).ama şimdi 1 tl olacak nerdeyse..
valla bilmem..ama 0.8 tl den den fazlası bana batıyor
yemekten sonra bloga yazarım..
ama ilk başladığımda y-sd da binde birle çalışıyordum..kont başı 8 tl..vay anam vay...
piyasada güçsüzlük oluşdu. kvt sistemim gereği kısa olamıyorum ama güçsüzlük yüzünden uzunda değilim. işlem yapıcak olsam 175-225 kısa dener 325 SL düşünürdüm sanırm. kar almak içinde 70750 yi beklerdim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
yygd.........
ema55...........70.984
etr ve str şu anda alda..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri