Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ema55...............70.202
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şidi efenim bu ağustos vade grafı ....
- Temel indiklerde yükselen dipler var..hoş
- TGG=3 e çıkmış hoşşş..
- Trend yön filtreleri (en alttaki iki) dip yapmak üzere ve yeni bir hareket olacak diyor.
..Fekat deep hystem hala ala geçmiş değil.
Şuna benzedi bu; Yavru kutup ayının babasına, ulem madem kutup ayısıyım neden üşüyorum **.." demesi gibi
Alt boll bandda gözü göz değil ha...yatay bilem dönmemiş daha..du bakalım..filat devam
![]()
BANGA mühim
yygd .. belirli bir istop var bakalım artık ....
2013,00
Hasretle beklediğim ses gelmeye başladı sistem 11,15 barıda geçici al vermeye başladı(haziran vade)
Oğuzum Kaanım,
Olsa tükkan senin...Fekat çok derin şüpheler içindeyim...DOW da ikili dip süsü vermeye çalışırlar mı bugün, yoksa ikili dip olmuyor süsü verip sonra ikili dipmi yaparlar, boğalar ayıları süser mi, şirine bana küser mi gibi pek çok sorunla iştigal ediyorum kafamda....üwww
bu arada.... şirine nerde...
BANGA mühim
hoşbulduk abi...
vallahi yalan yok senin yazdıkların öğrettiklerin çok mantıklı şeyler ve benimde aklıma yattı dahası uygulamada da son derece verimli bu daytrade işi.eğer yapılabilirse benim diyen sistemi suya götürür susuz getirir yani
en güzel tarafı ise geceleri son derece rahat oluyorsun dow izleyip durmuyorsun,uykuların kaçmıyor hsonu aman bir haber düşer, gece bilmem ne olur falan demiyorsun.kafanı yastığa rahat koyuyorsun.
daytrade e dönmem konusunda bana hakkın geçti yani abi helal et![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri