Vayyy.... Vade kapanışı günü piyasanın uyuzluğuna bak.... Vayy... üvvvv....
Selpatros beyzbol sopan vardı senin geçirsene patron kafasına biraz aksiyon görelim... üvvvv... Nerde o eski şelaleler... üvvvv....
Vayyy.... Vade kapanışı günü piyasanın uyuzluğuna bak.... Vayy... üvvvv....
Selpatros beyzbol sopan vardı senin geçirsene patron kafasına biraz aksiyon görelim... üvvvv... Nerde o eski şelaleler... üvvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
guzunun nerde oldugunu bilen varmı diye sorabilirmiyim.
Saraylı hocam getiri eğrisindeki problemi hallettim bu arada herşey için teşekkürler başınızı ağrıttım kusura bakmassınız umarım.Son bir şey sorcagetiri eğrisi emaların altına indimi hiç bir işlemi yapmayacağız demi yada getiri eğrisinin tersi yönünde gelen işlemlerdeki sinyallerler ile çok düşük kont ile işlem yapılabilir mi bide 2 emanın birbirini kesmesi mi daha önemli ?
tekrar teşekkürler
saygılar,
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
hazirandakiler uzlasma oncesı pozları kapatıp çıkıyorlar ve agustosta açıyorlar .. ancak kapatılanların tamamı agustosta acılmıyor bu da gosterıyor kı yenı olusacak hareket ıcın sarjorler bekletılıyor , carpısma anında agustos vade apsdsı de artacak .. oncekı vade gecıslerınde de aynısı defalarca yasandı.
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
athlon pathlon gayahan patron ralli olbilir demiş abi . .sende duydunmu .. ehehuehhhe![]()
2013,00
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
şelale hanım ne zaman gelecek bilen varmı? yada onun yerine gül hanım mı gelecek...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Problemin hallolduğuna sevindim kaya,
est, ne demek abi,
getiri eğrisi emaların altına inice işlem yapmazsınız ya da daha önemlisi düşük periodlu ema ,yüksek periodlu emayı aşağı kesince işlem yapmazsınız,
getiri eğrisi düşerken gelen sinyallerle işlemi düşük kontratla yapabilirsiniz,evet doğru...ya da hiç yapmazsınız...
rica ederim...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
celdum...
Sistem: Şort
Histem: Long
Deep Hystem: Fil-At
Tgg= 2-3 arası gidip geliii...
Ben fil-at
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri