Sonlara doğru MFI önce coştu sonra göçtü ama CMF bana mısın demedi.... Hmmmm derdim şimdi ama copyright'lı bişey diyemiyom...![]()
Sonlara doğru MFI önce coştu sonra göçtü ama CMF bana mısın demedi.... Hmmmm derdim şimdi ama copyright'lı bişey diyemiyom...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
dow un ve sp-500 un işi bitikkkkkkk![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bir Varmış Bir Yokmuş Eski Zamanda Hayvanlarda İnsanmış Bu Hayvanlar Yaptıkları Hatalar Sonucu Allah Tarafından Cezalandırılmış Ve Hayvan Haline Gelmiş Bunlardan Biriside Ayı İmiş Ayının Masalı İse Şöyle İmiş Eskiden Bir Oğul Varmış Bu Oğulun Gözleri Görmez Bir Annesi Varmış Ve Anne İle Oğul Birlikte Yaşarlarmış.Oğul Biraz Hayırsızmış Kendisi Ne Bulursa Yer Annesine Hiç Düşünmez Bakmazmış Bir Gün Bahçelerinde Bulunan Bir Armut Ağacına Çıkan Oğul Armut Yemeye Başlamış Ağacın Altında Annesi Oğlum Armut Düşürür De Ben De Yerim Diye Bekliyormuş Ama Nafile Sonra Oğluna Seslenmiş Oğlum Demiş Bir Kaç Armut Da Benim İçin Düşür Demiş Demiş Ama Nafile Armutları Yiyen Oğul Saplarını Yere Atıyormuş Anne Eliyle Yoklayıpta Armut Bulamayınca Oğlu İçin Allaha Ellerini Açıp Şöyle Demiş Ey Allahım Şu Oğlumu Bir Ayı Yap Ta Armut Ağacından Armut Ağacına Dolaşıp Dursun Demiş O Saatte Oğlan Bir Ayı Olmuş Bilindiği Gibi Ayılar Armudu Çok Sever Acaba Neden Dersiniz
Yazan:Bayram Yandım
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
evet suan sp500 1100 test ediyor.....burayı sımdılık kıracagını sanmıyorum 1090 altı satısları hızlandıracaktır...sabaha cok var sabah ola hayır ola parıte 1.235 aşagı kırdı sımdı 1.226 larda geziniyor yarın 70.900 ün test edılebilir ama sabaha çok var ....bekleyıp görecez...yatırım tavsıyesı degıldır
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri