selçuklu nerde yaw....vob 60 dk ED midir patron? sistemlerin çarpılmasına mazeret arıyorumda
selçuklu nerde yaw....vob 60 dk ED midir patron? sistemlerin çarpılmasına mazeret arıyorumda
1040 dan başlayan yükselişte bilindiği gibi doğru dürüst bir düzeltme görmedik.
Yükseliş olsada buna hep tepki yükselişi dedik.
Bana göre bunun ilk yükselişi bugün .50 de bitti. (1131)
Şimdi B için düşüyoruz.
Ardından C ile son atağı yapıp 3 düşüşe geçeceğiz.
Jelibon.
Tarih için yorum yapayım ama dikkate almayın 1 Temmuz B düşüşün dibi olacak büyük ihtimal.
Diğer ihtimalde C yükselişin tepesi olacak.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Fakat ne fibonacciymiş be.
Harika.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
işte burda... 1800 puan...consecutive haşırt rekorunu yeniledi..eskisi 1200 civarıydı üwwww...son sinyalinde daha az stres yapacak bir yerdengelmesi tercih edilirdi..debiki...mayıs ayında tüm sistemler çok kazandırdı...peşiden gelen ayın"çarpıcı" bir olmasını bekliyordu tüm sistemciler..netekim öyle oluyor..yaw birisi dese ya bu ED, üzülme her sistem çarpılır ED de ..üwww..unutmadan son sinyal hala zarar
Sistemin ismine dikkat: MTX hataları elenecek şekilde kodun tasnif edilmiş son halidir..zincir if ler yok, aynı koşul içinde >< ve and, or yok...bu tip komutlarda MTX hesap hatası yaporrr...o yüzden bu tip koşulları başka lisanla basit bir lisanla ve dolayısıyla daha uzun yazmanız lazım..
Şimdi bu sayım hangi sayım?
Minor 1, Minor 2 li sayım. Yani C düşüşlü sayım.
Bunun dışında benim kafama daha çok yatan birşey var.
Bence C düşüşde değil B B düşüşdeyiz.
1220 ile B yük. A yük. bitti.
B yük. B düşüş A düşüş 1041 ile bitti.
Bugün B yük. B düşüş B yükseliş bitti.
Ve piyasa 1040 ın altına inecek. B yük B düş. C düşüş.
Yukarıdaki ilk ihtimaldeysek 1090 kırılmamalı.
Benim kafama yatanda ise kırılacak ama dipleme çok aşağıda olmadan 1000-1020arası veya 945 de düşüş bitip B C yükseliş ile yeni tepe yapacak. (1220 yi geçecek)
C düşüş sonra başlayacak.
1107 kırılırsa 1090 a bakılmalı.
Bu senenin dibi bence gelmedi, geldiğinde alınacak mal önümüzdeki seneye çok güzel kar yazdıracak.
Bu sene dipleme yılı olacak (öyle eski dibe falan gitmeden) , 2011 olumlu geçecek, 2012-2013 olumsuz olacak.
Kişisel görüştür dikkate almayınız. Zaten çok orta vade, uzun vade bir değerlendirme bu. Öncesinde sabır testi gibi oyalama gelebilir.
21, 200 altında kaldıkça bu düşüncem kısa vadede yeni tepe yani bugünün yükseği geçilsede orta vadede değişmeyecektir.
Jelibon.
50 günlük direnç oldu burada.
Flash krizin tepkisindede direnç olmuştu.
21, 200 ün altında. Sorun burada. Yeni tepe olsada 1220 yi geçmez. Ve bundan dolayı hareket fake olarak kalacak dünü geçse bile.
Ha oldu 50 yi temizledi bu sefer yukarı bakarız.
Bugünün desteği (düşüğü) 10395.
10395 bütün yılın pivotu. Altında short üstünde long.
Jelibon.
Nikkei Down On Stronger Yen Vs Euro
TOKYO (NQN)--Tokyo stocks fell Tuesday afternoon, with the Nikkei Stock Average losing about 110 points from Monday to 10,130 as of 2 p.m.
patron bi daa bak..üwwww..30 dk a bak olmazsa 120 dkya bak..üwww..olmazsa grafı enden sıkıştır boydan sıkıştır..olmazsa "fill effect" yap..üwww...yani ed olmadığı halde 3 sinyal peşpeşe 1800 puan dakılar sistema ha..üwww..
olmaz patron..ed ye uyduracan bunu...aha bak yazıyorum buraya, eğer uydurmazsan bu grafı ED ye, tam yarım saat sisteme uymayacam protesto içün..üww
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri