Ben kaçıyorum... Geceye don gömlek atlet fanila vs. short devam... Yarın acı bir FDOW sürpriziyle uyanmam umarım... üvvvvv...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
oy verelim
oy verelim
http://www.voborsa.com/forum/4-mayis-gece-pozisyonu-t5498.html?t=5498
halojen abey saraylı abeye burdan teşekkürler sunarımsaygıLar efendimmm
bugünkü düşüşü anlayamadım... ya 1 ay öncesinde konuştuğumuz 69.50-70.50 hedefinden dönecek yada bilmediğim şeyler oluyor... kendimi bir süreliğine açığa alıyorum.....ikinci bir açıklamaya kadar güniçi verdiğim tüm hedefler iptal
izleyelim bakalım neymiş sıkıntısı...
cümleten iyi akşamlar..
yav endekse para girişi var.. olaya bak ne kıymetliymiş1 kademe düştü diye sanki ölüyorlar
amerika napiyorobarey usa -3 imkb artı kapattsaydın formasyonu
saraylı abi emanete sahip çıktık.
4.c nin iç dalgaları hakkında bir durum değerlendirmesi yapabilirmisin?![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
![]()
helal olsun size....helal olsun....
bi daha ben size bırakıp gidecem,böyle daha kolay düşüyo yahu...
valla biraz önce geldim,tabi ben piyasayı, dışarı gittiğim zaman da telefondan takip ediyorum,ama foruma yazamıyorum,onun için çıkacağım gün, saati bildiriyorum...
şu anda gördüğüm , 4.c.3.1 bitmiş olabilir belki minik bir tepki gelebilir ve sonra 4.c.3.3 ile dediğim bölgeye düşüş şiddetlenmeli...
ya da belki bu dalgada , 2.dalga gürültü gibi olabilir ve doğrudan sert düşeriz...
her iki durumda 66-68 bandında bir noktaya gitme projeksiyonuna devam...
değişik bişey yok...sürpriz yokkk...devam...
geceleyin grafik atacam ,bir misafirim geldi,soru varsa,23.00 den sonra bakalım traderım....![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
tamam abi. teşekkürler cevap için.
sabah bir ara değindiğim 4.c.3.3.3 yapısı bu şekildeydi abi. tutacağı için değil ama senaryo çizmek hoşuma gidiyor. mazur görmeniz dileğiyle
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri