eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
pztesi'nden sonra çok sert düşüş ile 70.625 altına iniş ve akabinde tekrar sert toparlanma olursa yeni tepe senaryosunu gündemime alırım.. ve bu son tepe de muhtemelen 75.200-700 arasında oluşur..
![]()
selam trader'ım,
uv de ilk grafiğin doğru yalnız,B nin b si içinde,çizdiğin küçük a,bir önceki kv li tepe olacak,bunun dışında hemfikiriz...
kv de de hemfikiriz,daha önce verdiğim kv li 4.dalga sayımını tekrar veriyorum...
sevgiler................![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
teşekkürler abi. senin kv li sayımına daha çok ihtimal veriyorum çünkü haftalık grafiklerde ind. sat veriyor. birde bizim piyasada güçsüzlük var. (pozisyonumada uygun oldu. kafama yattı, hoşumada gitti) tüm bunlar ışığında bizim piyasanın dediğin geri çekilmeyi yaşaması büyük olasılık.
ancak küçük ihtimalde olsa yukarı senaryoda aklımın bir köşesinde olmalı diye düşünüyorum abi. belki beklenmedik haberler-gelişmeler olursa diye.
saygılar
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Merhaba dostlar,
Dow'u çökertip yurda döndüm.Sizler de şelaleye başlamak için benim dönüşümü beklemişsiniz, sağolun.
Pazartesi birlikte çullanırız Pala'nın üstüne...
Dow haftalık grafiği klasik mum analizine göre "bearish engulfing" yaptı ve sat sinyali verdi. 11.250 geçilmedikçe bu sat sinyali geçerli olacak. Eğlenceli bir haftanın bizi beklediğini düşünüyorum.![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
73.350
72.225
Pivot: 73.025
Fibonacci Denklemleri:
Dirençler:75.075-74.425-74.000-73.725
Destekler:72.825-72.550-72.125-71.425
NOT: Vade değişiminden dolayı yalnız bir gün için, bu değerleri,Haziran vadeye uyarlamak için 400 puan eksik alabilirsiniz.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
herşey sat veriyorü
gemiler tatilmi bugün yunanistana paralar niye gitmemiş
ü o kadar kandırdı beni cuma günü abciler
ü
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
saraylı abi aklıma gelmişken bir soru soruym.
uv li sayımda şimdilik 1-2-3 olarak etiketlediğin ed yerine a-b-c ile 75200 de W.B bitmiş olabilirmi?
Sayım olarak olabilir tabi...Ama B.a dalgası sayabildiğim kadarıyla 5 parça,B.b ise kesin 3 parça,bu durumda B.c de 5 alt dalgalı olmalı,5-3-5 yani B dalgası...
Eğer dediğin gibi olsa; B dalgası w-x-y şeklinde olmalı,y nin 3 parça olması için,bu durumda da w da 3 parça olmalı,ama ben onu 5 parça sayıyorum...
Ayrıca ,mesela günlükte osi de 3.dalga tepesinde nu yok ve bu demektir ki,bir nu ihtiyacı var,o yüzden 5.dalgayı bekliyorum...
Benim beklememle olmuyo tabi;bakacaz;4.dalga nerde dip yaparsa ordan yukarı hareketi iyi incelemeli...yeni tepe yapamadan tıkanırsa dediğin sayım devreye girer...![]()
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
avrupalılar paraları tıra yüklemişler halojen abey yunanistana çıktı yola.. grafikler düşüş diyor pela ne edecek bakalım pzrtesi şapkadan euro çıkartırmı![]()
abi muhtemelen bu oluyor... 69.500-70.500 arasından tekrar yukarı hareket başlarsa kesinleşir...
düşüşlerin hiçbiri 70.625'e dokunmadı.. sanırım hala düzeltme dalgasındayız...ama pek uzadı... şelaleye çok şartlandık, hoşuma gitmedi... 5nci dalga ile tekrar 75.20-70 arası olabilir mi acep ters köşe ile... fakat 4.c 69.5 altına gelmese iyi olur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri