teo Nickli Üyeden Alıntı
dx den kesınlıkle uzak durun lutfen,adx dx 'ın zaten smooth yumusatılmıs halıdır,Dx cok al sat yapar,bu nedenle kesınlıkle uzak durmak lazım.Volarıtenın dustugu ortamda perıyodun dusurulmesı kısa vadede trade ıcın uygundur her zaman,5 dak lıga gecebılırsınız.Lakın buda sıze trade yaptırır ama ben yerınızde olsaydım 5dak adx ıle gecelık poz almazdım(ters yonde gap yeme rıskı ıcın), belkı gun ıcı çıtır olabılır sadece.
Burda genel kural ıse sızınde bahsetıgınız ıcın, her ıkısınınde ters yone hareket etmesı gerekır, Mesela Pdi 15'ı yukarı kestı sız long oldunuz ama bekledınız ve ısrarla mdı 25 den asagı gelmıyor ıse hemen stop olmalısınız.
Bunu da ben daha once yasadıgım ıcın bılıyorum,Mdı 25 den gerı gelmedıgı ıcın zarar yazmıstım.
En ıyıs sabırla beklemek,amac netıcede para kazanmak ıse, uygun zamanı beklemek,ve kaybetme olasılıgı yuksek olan bolgede oynamamak bence..
Katkılarınız ıcın tesekurler...
Bu konuda Teo'ya yüzde yüz katılıyorum. DX'i incelerseniz ne zaman nereden döneceği belli olmayan gerçek bir yanar döner gösterge...
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
Yer imleri