nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı
birde adxr ve dx kullanimi eklenemezmi
dx den kesınlıkle uzak durun lutfen,adx dx 'ın zaten smooth yumusatılmıs halıdır,Dx cok al sat yapar,bu nedenle kesınlıkle uzak durmak lazım.Volarıtenın dustugu ortamda perıyodun dusurulmesı kısa vadede trade ıcın uygundur her zaman,5 dak lıga gecebılırsınız.Lakın buda sıze trade yaptırır ama ben yerınızde olsaydım 5dak adx ıle gecelık poz almazdım(ters yonde gap yeme rıskı ıcın), belkı gun ıcı çıtır olabılır sadece.
sondaki cikisi kacirmamak icinde onerim +di ile - di her ikiside ayri yonlere hizla acilip biri 25 ve diger 15 kestigi nokta secilebilir.ayrica adx te yukseliste.bu takdirde cok fazla kacirilmis olmuyor.
Burda genel kural ıse sızınde bahsetıgınız ıcın, her ıkısınınde ters yone hareket etmesı gerekır, Mesela Pdi 15'ı yukarı kestı sız long oldunuz ama bekledınız ve ısrarla mdı 25 den asagı gelmıyor ıse hemen stop olmalısınız.
Bunu da ben daha once yasadıgım ıcın bılıyorum,Mdı 25 den gerı gelmedıgı ıcın zarar yazmıstım.
En ıyıs sabırla beklemek,amac netıcede para kazanmak ıse, uygun zamanı beklemek,ve kaybetme olasılıgı yuksek olan bolgede oynamamak bence..
Katkılarınız ıcın tesekurler...
Konu teo tarafından (21.07.08 Saat 00:26 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri