bozuk saat bıle gunde 2 kez doğru zamanı gösterırmıs, bır yıldır çökertemedık bu borsayı gıttı, ne borsaymıs yawww...
carı fıyat 73100, kapanıs beklentım 38400, pazartesi acılış beklentım 28700, kayıtlara gecsın dıye şeyettım.
Asiye nasıl kurtulur diye merak ediyosss....
"Kamyoncular toplanmış,Asiyeyi kurterceelermiş"....
Anlat kızım nasıl oldu diye sormuşlar..Anlatıyomuş Asiye...
Asiye:Ben sirtakiyi çok severdim,çok tabak kırdım,şimdi camları her tarafımı kesti olmuş ilk cümlesi....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu aralar gundemde olmayabılır ama yunanıstan konusuna dıkkat cekmek ısterım, bu memleketın bır borc krızı yasaması olasıdır, AAA olan kredı notu da dusebılır, dıkkat etmek lazım.
burdan kapanmaaması lazım akşin lazım ya 72200 yada 74200 iyidir
evetttt..10 dk toplantı arasında...görüyorumki Tobreg geri gelmiş..artık bana küste değilmiş..he eyi valla.....ben yine toplantıya gidiyorum..hoşgeldin tobreg![]()
tüm şortcular el tırso..acba diyolar vadesonlarında yaptıkları gibi yine 5 kademe tcell 3 kademe garanti alıp 74xxx yaaprmı totişler..üwww...bğa ne krdeşim hazirana geçseydiniz..üww
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri