vay anasını yaw...
hesapladım, bu matriks data değişikliği tamı tamına 350 puana malolmuş...
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
doplantı ustune doplantı ve sonunda burdayum , bır arpa boyu yol gıtmemız pıyasa piuvvv.. netsek shortlasakmı kı : ) efg sabah berı satıyodu hala satıyo gordugum kadarıyla..
bugun pastası atabılecek bı arkadas varmı yada EFG kac tane satmıs soyleyebılecek bırı ?
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Tam "vur patlasın,çal oynasın" durumu....ha ha ha...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
holla me
sibment
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
vadenin son gününde al gülüm ver gülüm piyasası..
pala mevcut fiyatlara razı sanırım ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ABD ekonomisi 1.çeyrekte 3.2 büyümüş beklentinin altında.....
Beleş paraya rağmen.....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yanlıs hatırlamıyosam dun 14000 poz alımdaydı bugun 10000 poz satıs gerceklestırmıs demektır.. mmm burnuma kotu kokular gelıyo.. ya bu vadede gorunen klavuz olmak istemeyip uzunları IS yatırıma devrettı yada hakıkaten dususe oynayacak bu pala ayağı.. nisan kontratlarla da uzlastıgına gore yenı seylere hazırlıklı olmak lazım..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Forumda neler oliyi merakıyla girdim sıteye, zınhar vob da değilim, dostlara selam ve bol kazanc dılegıyle,
eskı acık bufe gunlerı, ekmek arası spagettı servıslerı kaldırılmıs herhal![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri