...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu garaf hoşuma gitti, buradan izleyecem,.......minarede çok büyük kılıfa sığarmı acaba, sığarsa yandık,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
[quote=indregandi;226109]bizi sevmiyonmu dede,[/quot
sizi sevmeyen ölsün yegen
çok kötü kııvranıyor
sinerlenmiş
EGİTİM ÇOK CİDDİ....
paso yat, kalk, sürün
ama egitimi kime veriyor, kimi etkilemeye çalışıyor???
diye düşündürüyor bi an.....
şahsen kısa da olan biri olarak tırsmaya başladımcidden....
bi taraftanda tırsıyorsam dogru pozisyondayım diyorum...
zor ya bi işler özellikle böyle anlar..
16.35 e kadar ekranı kapatıyorum....
yunanlılar...ZEUS un ogulları....hera nın evlatları....
hiç suçları yok aslında...aynı bizim gibiler...onlara 52 milyar kredi zorla itelediler...bize 295 milyar doları krediyi zorla itelediler....alın yiyin dediler...aldık yedik...tayyip agabeyim böbür böbür böbürlendi....ben neymiş be abi dedi...
birden...amerikan dolarından çıkıp paralarını euro ya aktarmak istiyen ülkeler oldu...
eylemi dedi...CENGİZ HAN....
HEEE DEDİ USAGLAR.....
birden ve aniden euro bölgesinde olan ZEUS un evlatları ve bizim akrabalarımız olan yunanlılara....ben artık sana borc vermem bu faizle dediler....YUNAN SALLANDI...EURO YIKILDI...yunanın sucu yoktu...onu dolar üçün yediler...
gelelim bize....295 milyar dolar borc....faizi yıllık 15 milyar dolar bunun....bu faizi yeni borc alıp ödüyoruz....
deseki...CENGİZ HAN...ac lem limanları urumlara...ver lem her tavizi ermenilere....degiştir lem ülkenin adını ve anayasasını filan...
deseki tayyip agabeyim...one minütto....
İKİNCİ MİNÜTTODA....türkiye bu borcları nasıl ödeyecek...ben bu faizle para vermem sana der cengiz han...TALAN BASLAR....aynı yunandaki gibi...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
bir gün kuzumda wan minito diyecek..
osmanlı dış borca ne zaman bulastı biliyormusunuz....
uluhakan abdulhamithan ın bubası padişah pehlivan abdülmecit han döneminde bulastı...zaten basımıza ne geldiyse hep abduller döneminde geldi osmanlıda....
yıl 1850...kırım harbi var....bi tarafta müttefikler...ingiliz fransız ve osmanlılar....öbür tarafta...ruslar...
harb bitiyor...candostlar ingiliz ve fransızlar candostları bizim ABDULmecithanın kulagına refah refah refah ya ABDULMECİTHAN diye üç kez üflüyorlar....BORCLAR İLK KEZ BASLIYOR BU ABDUL DÖNEMİNDE....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Bu 72800- 73400 arsında burada longa stop ettirdiler, cört açanları cezalandırdılar, bir kısmı belki stop oldu, bu caninin dediği eğitim, şimdi devam ediyorlar,......
Dünden bakalım, aralık sabahı geçiniz, 73900 - 73350 idi, caninin deiği gibi,
73900 le longları doğradılar, 1000 pvanla yaptılar bu işi,
şimdi cort açanları yada sistem nedeniyle cover olanları dğruyorlar,...
Her durumda bir önceki yereye çıkamadıklarında, aşağı yön devam edecek, ben buna kene patlatma diyorum,.......yalnız olmak istiyorlar,........72425 den sonrasını aslında %4.43 lük bardan sonra yaptılar, bunu oraya sığdırmak için, burada eğer longlara vermişlerse bunları, şu ana yapılanlar cörtlerden kurtulmak için, bunda garan kullanılıyor, niye haberli olan bu, ve endx üzerinde etkili, bu işlerini kolaylaştırıyor, ....
Her durumda benim garafta ki yollar izlenecek, cadıdan da yardım alabiliriz bu konuda, şimdi bu gün o üçgene oturdular, onlar deyil ben otutturdum, graf üzerinden bulunmaz orası,....bu kazanım, yakalandılar, şimdi dar aralıkta bu yüzden kuduruyorlar, delikanlılar yakaladı ve fena .....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri