yunanlılar...ZEUS un ogulları....hera nın evlatları....
hiç suçları yok aslında...aynı bizim gibiler...onlara 52 milyar kredi zorla itelediler...bize 295 milyar doları krediyi zorla itelediler....alın yiyin dediler...aldık yedik...tayyip agabeyim böbür böbür böbürlendi....ben neymiş be abi dedi...
birden...amerikan dolarından çıkıp paralarını euro ya aktarmak istiyen ülkeler oldu...
eylemi dedi...CENGİZ HAN....
HEEE DEDİ USAGLAR.....
birden ve aniden euro bölgesinde olan ZEUS un evlatları ve bizim akrabalarımız olan yunanlılara....ben artık sana borc vermem bu faizle dediler....YUNAN SALLANDI...EURO YIKILDI...yunanın sucu yoktu...onu dolar üçün yediler...
gelelim bize....295 milyar dolar borc....faizi yıllık 15 milyar dolar bunun....bu faizi yeni borc alıp ödüyoruz....
deseki...CENGİZ HAN...ac lem limanları urumlara...ver lem her tavizi ermenilere....degiştir lem ülkenin adını ve anayasasını filan...
deseki tayyip agabeyim...one minütto....
İKİNCİ MİNÜTTODA....türkiye bu borcları nasıl ödeyecek...ben bu faizle para vermem sana der cengiz han...TALAN BASLAR....aynı yunandaki gibi...
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Yer imleri