Guzunun taktiği doğrudur, bu py çıkp gezip dolaşma hava alma py sidir, gerisini ağa halleder,.....yarım saat işim var,....
Guzunun taktiği doğrudur, bu py çıkp gezip dolaşma hava alma py sidir, gerisini ağa halleder,.....yarım saat işim var,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
teşekkürler yegenim. o kadar parayı bir yakalıyam onun örekesini bellerim.
ama birde bozdayının da dediği bir şey var.
dizlerin titremesi ne olacak? kel kafadan aşagı süzülen terler ne olacak? yusuf yusuf atan malum yer ne olacak?
tabi sen diyeceksin dede işin gücün yokmu git işine yat? paran yok yedegin yok heyecan senin neyine hiç bişey yok ama delilik bakii. içindeki canavara söz geçirmek en zor iş.
wayy kuzum gelmiş...
kuzum %99 ihtimal bu senin ağan 2 kulaç attı (14000 puvan) şimdi sırtüstüne geçti..
çağlayıp gürlemen yakındır...
kaç gündür yazıyorum..
hep lönkçü fazla..
son durum..
alan 5500
satan 4bin
alan 6bin
satan 5bin
aps 4bin
satıcılar başta EFG olmak üzere 3 yabancı
sonuç ne güzel istanbul
makası sıfır yaptı dünkü kapanıştaki gibi, eşitleyince genelde bi pislik düşünüyo bunlargene bi 800-900 puvan aşşağı deneyecek herhalde aşşağılık pala....****
Geldim, delikanlılar............................,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Biraz vaşington konuşalım, bu dün dörtgen forma girme işareti verdi ve garfını dün attım, bu pis bir formdur, sevimsizdir,.......
10828 altları iyi olur.................
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri