iltifat için teşekkürler...
29binden itibaren yaşanan çıkış grafına bakınca neyin nereye sıgacağı belli değil.. bu kadar sağlam ve kesintisiz çıkış... kuzunun deyimiyle peeehhhhh.. peeehhhhh
sistemli olmak şart... tersde kaldığımızı anladığımızda elimizi kesseydik koldan olmayacaktık..
kör inat eyi değil..
74 geçerse ben kaçarım.. can filikasındakilere allah yardım etsin..
alta koyduk ya palm, bunlar killerman, tam anrşist, şöle ağa yataya giriyor, soru işaretleri bitmek bilmiyor, günün birinde bu indregandi al satlar çıkıyor meydane,......alta koydum onları,................sarı düz çizgili olanlar, bu benim analiz karavan gibi, gir içine yaşa,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
zühdü online görünüyo ama buralardamı.. iki kelam etsede sebeplensek diyorum...
gaza geldik küçük k, başta bozo, garan diyip short oldu, guzu 65600 den gol oldu, bende bunları solladım dedim 67475 üstünden, gol oldum, o arada %4.43 yedik, bu hesapta yoktu,......ama ne oldu, yaşıyoruz ulam kör topal ama yaşıyoruz, tekrar için oluk oluk para akıtmaları lazm bunların, o ara insiyatifi alırız, meraklanma,......sistemin kralı var, hemde krem hediyeli,...
arada bir sürü indik mondik var, hepsi tutarlı ağiz ağıza bakıyor, kuş uçurtmuyor bunlar, .....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
herkes pozunu yazsın ben örneğin shortum, yarına short girecem, anadınızmı,......
sonradan olmasın,......
SHORT kardeşlerim için kamyon yazıları..
** Para bende bundan sonra kıro olcam...
** Sen Longlarla doğan güneş, ben shortlarla çilekeş..
** Longcular duruşuma, şortçular gidişime hasta ..
** Alırsın Long, olursun Lord..
** Sevdamız shortlarla, davamız Longlarla..
** Shortun ustası, Longun hastasıyım..
** Yaşamak Longsa, üstü kalsın kardeş...
** Shortların nazına, Longların aragazına hastayım..
** Rahmetlide Longlardı..
** Gaz fren şanzıman, Shortların hali ne zamandır duman..
www.şortörlermasumdur/+18.com
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri