ULA MUGLALI....
BAFA millattan önce 300 de denizdi....büyük menderes daha doldurmamıştı orayı...
MİDAS ın kulakları bafa nın keneraında uzamıştı....
o kulaklarki sırdı....
bana hemen paracıklarımı gönder....yoksa senin ceddini saya saya midasa giderim....kulaklar meselesini derin derin anlatırım...MİLETUS da seni ayaklarından agoraya asar....kanı beynine toplar...ZEUS a kurban ederim...
hemen paralarımı yolla deyyuzzz....ha ha ha
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
miletus yada törkiş adıyla milet harabeleri benim gördüğüm en güzel tarihi eserdi küççükken, arka yolda kaldığından bodrum-izmir yolundan gecenler görmezler ama cok görkemli sütunlar vardır göl kıyısında kral mezarları vardır dedemin dedesinin dedesinin dedesi atıyorum 500 sene önce ordaki mezarlarda hazineler oldugunu söylerditabii şimdi yerlerinde yeller esipduruu bizim köylüler talan etmişler ms 1500lü yıllarda
ayrıca kocadağ diye bi dağımız vardır ki bir bahar günü kocadağa karşı kahvaltı yapmak gibisi yoktur.
birazdan adım adım analiz yapacam, günlük teknik analiz,.....
kesintisiz olması önemlidir,................................
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
önce pala ve palacı, bunlar çok ısrarcıdır, trende oturur inmez, ama kestimide affı yoktur, ağa pala v.s dinlemez, çünkü kendisidir,.....altta........................
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şimdi trend indikatörü, trende oturur, haber verir, alttaki indregandi al satlar, zamanı ve sırası geldiğinde işi bitirir,...............................
pala, palacı, trend indikatörü, indregandi al/sat lar ve yatay py ler, toplu olarak,....
![]()
sıra güçte, güç demek ağa demektir, ağanın rakibi yine kendisidir, gücünü kendi üretir ve kendi tüketir,ky yi bu çalışmalarında oya işler gibi işler ve sonunda şişler.........
aşağıda ağa ölçer, pala, placı, indregandi al satlar,........ve sinyalleri,..............
![]()
şimdi orta yol,...........................
![]()
ve kambersiz düğn olmaz, aşırı alış bölgesi ve manyak sistem,....
sonuç: bir şeyden her şey, her şeyden bir şey,..........
heraklitos mö 3 yüzyıl,........
yatay py şartları,.................
![]()
bu çalışmaalr 5 dakkadan, günlüğe kadardır, çıkamaz dersek çıkamaz,.....
cümletn iyi akşamlar,.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri