fx çi kardeş seni günün analisti seçiyorum..
senden önce short a geçen olduysada seninki sistemli olduğu için torpil yaptım![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
filler biraz tepüssün...izliorum...dow kademe sölııcem ama bence gereksiz artıkın...ayrışma var çünkü...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
usd/try.
saatliklerde feza formasyonu!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
doce ozel emur kendı içinde ...3000 dene...
--Eksiklik Kendi Özümde--
ne yapıyor bu cücük beyinliler yaw?
DSI den DSI ye 3*3.000 özel emir geçti...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Deutsche ne yapıyor yaw, 3000 er adet kendinden kendine? kaç oldu yaptı bunu.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
dsı kısamı açıyor uzunmu arkadaşlar bilen varmı
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri