sibop 60 dk --- 5 dk 17.00
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
kapışmanın galibikoçum benim
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
750 ustunde kalırsa beklııcem...yolu 64000 e kadar uzun...64900-65100 olur mu acep...para bende mal onda...gayrı o bılır...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
mavişşşş...........
yeter kızım ....bozz amcan parayı aldı cebe.....
kendini fazla yorma................
akşama ciğer partisi hazır.......
helal olsun sana...............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
gözaltına türk ordusunun komutanlarının
gözaltına alınma gerekçesi hükümeti yıkmak için örgüt kurmakmış......
adamlar devleti yıkmak için silahlı örgüt kuruyor... ve törenle karşılanıyor haburda....
vayy be....ne günleri gördük....
müthiş bir tarihe tanık oluyoruz...farkında değiliz.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
göstergede negatif bölgeye indi..
bugün için süpriz oldu açıkçası..
shortlar güvenli bölgede 1 gün aradan sonra..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
efiksci gurban..sabah dalgınlığa geldi..nisan vadeye geçeceğdim..unuttuk **..şık bi şekil yakalamamız lazım şimdi...haşırtos lülülü dipten kısaları kapatıp depince yeniden nisanda açmak gibi..yada al versin şubat longa geçelim..bir sonraki satında nisanda açarız...ama şubat sistem bir daha al vermden kapanabülür..ehuheuehuehe...sorun deelll
BANGA mühim
Ben çıkıyorum, anket henüz açık değil oy kullanamıyorum ama geceye short devam...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri