Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?![]()
Foruma ulaşmakta vede gönderide bulunmakta sorun var, voborsa düşmanlarının işimi yoksa?![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
planım şöle idi, bu longları ağaya vermek, aşağıdan dolare almak, ama ne dolare, nede diğeri, ulan bir iki hareket yap, benjaminleri yakalayalım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
himmmmmmm...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
63150 destek oldu kısa vadede..
dow açılışından sonrada tutarsa yine 64 bine doğru bi atak daha görürmüyüz acaba ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
stresli olan var mi?
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bir insan niye stresli olur? kontrat sayisini arttirmistir, uwwwww![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri