5 den, 60 a kadar alış bende, ben düzeltme olayına katılmıyorum, düşüş periodunun bi süre daha devam edceğini düşünüyorm, yalnız coni biraz tekniğini düzeltti, masustan zirve deneyecek gibi bir hali var, o aralarda biz de böle, ...........
5 den, 60 a kadar alış bende, ben düzeltme olayına katılmıyorum, düşüş periodunun bi süre daha devam edceğini düşünüyorm, yalnız coni biraz tekniğini düzeltti, masustan zirve deneyecek gibi bir hali var, o aralarda biz de böle, ...........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
lem asti ne gün be...pala haber mi aldı nedir? benim aklım ermedi bu işe abi...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
63.475 den longlar shorta çevrildi..
unlimit den çokomel hakkımı kaybettim.. üüwwww![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
forumda sorun mu var.. yoksa sorun sadece bende mi?.. sürekli hata veriyor sayfa.. canım çıktı gelene kadar..![]()
bir tobo olusmus sankim
veriler de iyi gelmis, uwww![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
alıp satmaktan yoruldum artık, bıktım ulam, adam gibi bir 600 puvan çıksa da uzasak,
yarın işim gücüm var göz ucuyla zor bakarım, voba,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
1İLDASB41Y (1 işlem long devam ama stres bastı dört bir yanımı)![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri