apsd + ya geçti !!!
pasta gün boyu alıştaydı ama son 1 saatte ters çevirdiler ve ciddi satıcılı gözüküyor şuan..
apsd + ya geçti !!!
pasta gün boyu alıştaydı ama son 1 saatte ters çevirdiler ve ciddi satıcılı gözüküyor şuan..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
geceye long kalıyorum.. hedefim 62.300 dü.. orayı da bugün hallettiler.. ben yarın bekliyordum erken longladık ama neyse artık..![]()
Çok teşekkür ederim..
Biraz kendi sezgilerimizle, biraz da doğru yönde oturup bekleyip sabretmesini öğrendik, bişeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bir zamanlar burda beni yanlış yöne yanıltmakla suçluyorlardı. Ama ben sadece kendim için oynadım. Oturduk bekledik.
Allah kazanandan da kaybedenden de razı olsun..
Çok Teşekkürler.
Velevki burdan yukarı gitti, en düşükten 1000-1500 puan üstü bir rakamdan tekrar aşağıya döner, bu hesapla, 62350+1500=63850 civarına kadar yukarı şansı veriyorum Şubat vadeliyeAma vade sonuna kadar kısa dedik bikere
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben bu geceye de short...
Bu da pozisyon anketimiz, oylarımızı kullanalım lütfen
http://www.voborsa.com/forum/8-subat...73.html?t=5373
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu arada çalıştığım kurum telefon etti. Sizi seans Salonuna bekliyoruz diyorlar.Demek para kazanınca böyle oluyormuş
![]()
Seans salonunda napıcem ki ben ) Ben 1 işlem yapıp 10 günle 30 gün arası yatıp bekleyen adamım. Vazgeçmeye de hiç niyetim yok.
Allah seans içi işlem yapmayı bir daha nasip etmesin .. İnşallah.
Sözlerimi geri alamam ; sattığımı aynı gün geri alamam )))
Bugün aldıysam da en az 10 gün beklerim
Aksi halde aynı gün içinde aynı malı al sat çok kaybetmiştim.
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
herkese iyi akşamlar
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri