garanti 10 bin kısaya ulaştı neredeyse..
günün en iyi satıcısı..
garanti 10 bin kısaya ulaştı neredeyse..
günün en iyi satıcısı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ayrışta gel yavızhan..dj %3 artı VOB %5 eksi olsun..1 milyon çiçek açsın
BANGA mühim
çok helecanlı!!![]()
piyasada yokum ya vur vurabıldıgın kadar , a* bı lot satıs versem yemınle 70000 e fırlar bunlar.. nasıl bı plan nasıl bı oyun bu yaf.. ueheuh helal olsun herturlu ımkan var adamlarda kullanıyolarda..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Garan 2 ay once 5.70 deyken vob 62100 den donmustu.. suanda spotla vob arasında +400 puan fark yapıldı.. ayrıca EFG ve CREDIT gun boyunda long iken suanda basıyorlar sımdı akılları basına gelıyor acaba, yoksa kısa vadeli dibe oturdukmu ? 62450 deki fibonacci destegi altına sarkma olsada tutunmus gorunuyor. bunun uzerinde kapanıs deli cesareti verebilir bana ve long olablrm![]()
senaryonun tek handikapı EFG idi,
onu da zaten öngörmüştük.
ulem fıldır fıldır işlem yaptık. yoruldum lem yeter gayrı!
melabaa...!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kazanana helal olsun...adam 3 harfli dedi vs. vs..ama yükselişide düşüşüde tutdurdu...
tebrikler! borsacı özgür![]()
EFG nın kısa malıyeti 64700 cıvarında kaldı deli gibi karda, eger pala karsı bacaklardan kısaları kapadıysa, efg deli gibi almaya baslar ve en iyi yaptıgı işi yine yapar yani kısacı avlamayı ...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri