cikilin yoldan 15 dakkalik
yatayın hazin sonu
![]()
cikilin yoldan 15 dakkalik
yatayın hazin sonu
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
o seviyede destek vardı çalıştı, yükselen trend kanalını aşağı kıramadı bu nedenle bir düzeltme olarak kaldı. Şimdi yine destekde ve yükselen trend kanalını kırmaya çalışıyor, 100 günlük HO yu kırdı flan fıstık vs vs ha kırdı ha kıracak(kimine göre kırdı kimine göre 200-300 puan daha var vs) kırarsa yükselen trend kanalı kırılmıs olacak yok kırmassa yine düzeltme olacak. Yani çamaşır ipi işte....![]()
ekim sonu bozulmuştu yine benim kriterlere göre ama 2 aralıkla beraber çok kuvvetli döndük ve yeniden yukarı trend şartları oluştu..
zaten hep böyle değilmidir ?
99 rallisinden sonra 1 haftada 20 binden 13 binlere gelip aynı hızla 2.alçak tepeyi yapmayada 1 haftada gitmiştik..benzer bir durum olabilir..
şimdi piyasa kalkar 67400 üstüne çıkar o zaman bozuldu ve tamir oldu der devam ederiz yukarıya![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
helallllll..aferin uşaklarr
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Dow için düşünceleriniz nelerdir?
Dow nereye kadar düşer sizce?
cok pis gidiyo be. korkmaya basladim.![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Z.İ.S.D *.* vade sonuna kadar.![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri