amiralde 6.00 da iyi mal vererek kırdılar, devamı gelirse........
amiralde 6.00 da iyi mal vererek kırdılar, devamı gelirse........
Daha once yani 10 gun once dowa gore cok primliyiz diyordum herkese, dow 700 puan dustugu halde biz 3000 puan dusebilmiştik, yinede krizin basına gore orantılasak hala yurt dısına gore primli oldugumuz kabak gibi ortaya cıkıyor.. simdi dow dax nikkei cıkmıs dusmus bizim tınladıgımız yok arkdaslar tınlasaydık, dow futurelar suanda 9950 de sabah da aynıydı hatta cuma sabahıdaama biz ona ragmen 3000 puan daha dustuk.. şişkin olan borsamızn gazı nezaman alınır ozaman yurt dısıyla beraber hareket ederiz,onun için suanda kendi dinamiklerimizle haftalık bazda SAT veren borsamızla paşa paşa dusmeye devam.. 62500 seviyesi onemli ama bakalım oradan tepki gelirse piyasanın biraz olsun nefes alıcagına ınanırım yoksa 59800 lere kadar parasutsuz dusmeye devam ederiz
![]()
düşüşüne kurban yafrim
BANGA mühim
vay vay vay...vay ki ne vay...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
dow açılışına yeni en düşükle karşılık verdik..
haftalık ortalama ( 63800 ) kırıldı diyebiliriz artık..
bu kadar erken olması 60 binlere veda sürecini hızlandırır bence..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Ahanda Teke zortlatması,sonra demiştim.....
http://divxklip.com/video/qU3ZMwo35EY/ummet-celik-oyun-havasi-98-teke-zortlatmasi.html
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
şeytan yine sağdan sağdan üflüyo 850 leyin kapat yukaırdna açarsın diye ama..u-ııhhhhh..sistem al verene kadar bekleyeceğim
BANGA mühim
oyy oyyy... 5 dakika ekran başından ayrılmaya gelmiyo.........
yeni akp kapatma davasını duyan olmadımı ya..
sabah radyo söylüyordu...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri