Günaydın herkese,kolay gelsin....
FITCH:ABD ye,bu bütçe açığıyla gidersen askere,nah alırsın teskere demiş...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
herkese günaydın
sistemlerden ekmek yiyen arkadaşlar lütfen aşağıda belirtilen e maile bu ya da buna benzer şikayet mailini göndersinler. açıkçası açılış barı beni doğrudan etkilememesine rağmen ben e mail gönderdim lütfen siz de duyarlı olun.
bol kazançlar...
-----------
Sn matriks yetkilisi,
Vadeli İşlemler Opsiyon Borsasının endeks kontratlarında seans açılış barları sürekli eksik ve yanlış yayınlandığından ötürü sistemimiz yanlış sinyal üretmek durumunda kalmaktadır. Bu konu hakkında gerekli düzenlemelerinizi yapıp mağduriyetimizi ivedi olarak gidermenizi rica ederim.
e mail adresi:
matriks@matriksdata.com
------
cümleten günaydın .. yeni açabildim ekranı .. 250 kısa .. çöker bence ..
2013,00
dünyanın en yüzeysel ve basit ortalamalı analizi geliyor..
bovespa 67XXX de biz 69XXX deyiz bence global dengeler sebebiyle 68000 da eşitleneceğiz.. hatta burdan bi al sat sinyali bile çıkabilir.. bovespa imkbyi kestiginde imkb bovespayı kestiginde filan falan.. zorlasak indikator bile olur bu ikisin DI+ DI - den bi farkları yok :P
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri